Wojti1707 Opublikowano 11 Lipca 2022 Opublikowano 11 Lipca 2022 Witajcie na samym poczadku dla tych nerwowych i mniej stabilnych psychicznie darujta se komentarze typu szukaj se dużo było opini ja nie mam czasu szukać więc pisze. Dziś zauważyłem ze jest wyciek oleju spod zaworu egr dokładnie tam niżej nie z grzyba bardziej w głąb wyrozumiałym dziękuje i serdecznie pozdrawiam
Wojti1707 Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Opublikowano 11 Lipca 2022 Są ubytki oliwy w silniku jak sprawdzałem 2 tygodnie temu
tobias Opublikowano 11 Lipca 2022 Opublikowano 11 Lipca 2022 Godzinę temu, steve69 napisał: Nie tylko leniwy, ale i bezczelny. dokładnie a propo problemu leniwego kolegi, w b7 1.9 jezdiłem z takim egr 3 lata, sprzedałem i nie było kłopotu
pelonek1 Opublikowano 11 Lipca 2022 Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) A ja kiedyś zmieniłem i po jakimś czasie znowu zaczęło się pocić. U leniwego kolegi, to można powiedzieć, że sucho jest, także nic bym z tym nie robił. Edytowane 11 Lipca 2022 przez pelonek1
Rekomendowane odpowiedzi