PitiG91 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Witam. Przy wymianie żarówki z tyłu pękł mi ten plastik na którym była blaszka z gwintem w który wkręca się śrubę N90967301 i przepadła na zawsze. Nie mogę nigdzie znaleźć numeru tej części. Z jednej strony lampa wchodzi na 2 gumowe bolce, a od strony bagażnika wkręca się właśnie śrubę N90967301 ona przechodzi przez tulejkę dystansową i w tą blaszke z gwintem którą zaznaczyłem na zdjęciu. Lampa od jakiegoś czasu trzyma się na trytytkach, ale chciałbym to zrobić porządnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Kup używaną lampę i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitiG91 Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 12 godzin temu, Muskel1 napisał: Kup używaną lampę i po problemie. Szukałem, w większości używek ten plastik jest ulamany bez podkładki albo brakuje właśnie samej tej podkładki, kupno nowej trochę mija się z celem zwłaszcza ze to brakuje takiej drobnostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Prawa strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Poszukam, gdzieś chyba miałem właśnie prawą lampę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitiG91 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Lewa, od strony kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitiG91 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Ale ta blaszka która wchodzi w ten plastik to akurat bez znaczenia czy prawy czy lewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi