j-23 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Siema.Mam problem nie mogę na tym module 8e0907279 zakodować żadnych świateł.Czy zamiana na inny moduł to jest do ogarnięcia.W komforcie mam cały pakiet a przy światłach taka niespodzianka.Oprócz czujnika zmierzchu i deszczu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 1. Uzupełnij profil bo nawet nie wiadomo o jakim aucie mowa. 2. 8e0907279 to moduł low. Aby podmienić na high należy przerabiać instalację. 3. Gdyby kolega użył wyszukiwarki zamiast zakładać następny temat, to znalazłby odpowiedzi na nurtujące pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Myślałem że będzie robota ale że aż tyle.Możemacie link co po kolei muszę zrobić.Na tyle audi co miałem to pierwsze w LOW.Profil poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Wszystko opisane jest w powyższym linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Witam.Dla potomnych.Przy module świateł LOW można ustawić światła skandynawskie kodując końcówkę12.Jeszcze w adaptacji na kanala19 w pozycji nr.5 zredukować moc do 55%.Także jedynym minusem jest że po zapłonie na liczniku świecą się tylko wskazówki.Cel osiągnięty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Chcę sprostować pomyłkę nie w kanale 19 a 5 obniża się moc zasilania żarówek.Sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi