Nosfer Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A mój wyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania.. Mój przyjaciel ma wesele w tym terminie.. Zapomniałem o tym A nie pojechać nie mogę. Wesele jest w Krakowie, więc nie wiem czy będzie opcja, żeby przyjechać do Piły.. Nie żartuj.. Dasz rade .... A bierzesz koleżankę żony ?? (nie pamiętam już imienia ) To jadę.. ... Sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 niestety nie mogę tak wyszło no niestety nie będzie miał Nikuś kompana do mocnego picia A ja to co :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ale Ty dużo nie wypijesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A mój wyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania.. Mój przyjaciel ma wesele w tym terminie.. Zapomniałem o tym A nie pojechać nie mogę. Wesele jest w Krakowie, więc nie wiem czy będzie opcja, żeby przyjechać do Piły.. Nie żartuj.. Dasz rade .... A bierzesz koleżankę żony ?? (nie pamiętam już imienia ) To jadę.. ... Sam właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ale Ty dużo nie wypijesz :gwizdanie: A niby czemu Na trzeźwo przecież na spadochronie nie skoczę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ale Ty dużo nie wypijesz :gwizdanie: A niby czemu Na trzeźwo przecież na spadochronie nie skoczę :gwizdanie: zastanów się komu w spadku auto zostawisz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Chciałem sie zapisać na skok spadochronem ale dowiedziałem się, że plecaki z osprzętem będzie pakował Madas - coś mi ciężko uwierzyć że mu się linki nie poplączą ( czyli na to samo wyjdzie jak sobie u siebie z bloku bez skoczę ) - dzięki - rezygnuje - w przypadku u mnie wyjdzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ale Ty dużo nie wypijesz :gwizdanie: A niby czemu Na trzeźwo przecież na spadochronie nie skoczę :gwizdanie: zastanów się komu w spadku auto zostawisz :gwizdanie: ja tam bym sie mogl eSa zaopiekowac :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Miron jak kicniesz z bloku to jest szansa że przeżyjesz (wózek i te sprawy później) a jak walniesz z 1,5km to już Ci nic nie pomoże żeby nie było zaopiekuje się Twoim autem [br]Dopisany: 13 Maj 2009, 09:28_________________________________________________ ja tam bym sie mogl eSa zaopiekowac :gwizdanie: :gwizdanie: daj sobie spokój, Suli był na hamowni i jego eSa ma 102KM , a spalanie jakby miała 300KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 daj sobie spokój, Suli był na hamowni i jego eSa ma 102KM , a spalanie jakby miała 300KM czasami trzeba filtr powietrza wymieniac ups, moglem to zachowac dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Kuredu moim autem zaopiekować ? Co ty byś z takim starym padłem robił - chyba że na działke zamiast altany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Kuredu moim autem zaopiekować ? Co ty byś z takim starym padłem robił - chyba że na działke zamiast altany jak to co by zrobil?? byloby do skacenia na nastepnym zimowym :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Kuredu moim autem zaopiekować ? Co ty byś z takim starym padłem robił zainwestował bym z 45pln w jakieś fajne modyfikacje i jeździł na konkursy tuningowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 15 tyś żeby mieć 300km i 30 tyś zostałoby na hostessy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 15 tyś żeby mieć 300km i 30 tyś zostałoby na hostessy ale ja nie mówiłem o 45tys pln tylko samych 45pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: O właśnie. Agnieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: O właśnie. Agnieszka Nosfer a Ty przypadkiem nie jesteś zaręczony cz coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: O właśnie. Agnieszka Nosfer a Ty przypadkiem nie jesteś zaręczony cz coś takiego nie ma takiego wagonu ktorego nie mozna odczepic a kobieta powinna traktowac faceta jak psa - nakarmic, nie draznic i wypuszczac na wieczor :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 15 tyś żeby mieć 300km no coś koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: O właśnie. Agnieszka Nosfer a Ty przypadkiem nie jesteś zaręczony cz coś takiego kuredu kocówa ? nie ma takiego wagonu ktorego nie mozna odczepic a kobieta powinna traktowac faceta jak psa - nakarmic, nie draznic i wypuszczac na wieczor :gwizdanie: :gwizdanie: Z resztą, dwa wagony też można podczepić Normalna reakcja zdrowego faceta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi