Nosfer Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 A mój wyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania.. Mój przyjaciel ma wesele w tym terminie.. Zapomniałem o tym A nie pojechać nie mogę. Wesele jest w Krakowie, więc nie wiem czy będzie opcja, żeby przyjechać do Piły.. Nie żartuj.. Dasz rade .... A bierzesz koleżankę żony ?? (nie pamiętam już imienia ) To jadę.. ... Sam
Suli Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 niestety nie mogę tak wyszło no niestety nie będzie miał Nikuś kompana do mocnego picia A ja to co :naughty:
jarko Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 A mój wyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania.. Mój przyjaciel ma wesele w tym terminie.. Zapomniałem o tym A nie pojechać nie mogę. Wesele jest w Krakowie, więc nie wiem czy będzie opcja, żeby przyjechać do Piły.. Nie żartuj.. Dasz rade .... A bierzesz koleżankę żony ?? (nie pamiętam już imienia ) To jadę.. ... Sam właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie:
Suli Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ale Ty dużo nie wypijesz :gwizdanie: A niby czemu Na trzeźwo przecież na spadochronie nie skoczę :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 ale Ty dużo nie wypijesz :gwizdanie: A niby czemu Na trzeźwo przecież na spadochronie nie skoczę :gwizdanie: zastanów się komu w spadku auto zostawisz :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Chciałem sie zapisać na skok spadochronem ale dowiedziałem się, że plecaki z osprzętem będzie pakował Madas - coś mi ciężko uwierzyć że mu się linki nie poplączą ( czyli na to samo wyjdzie jak sobie u siebie z bloku bez skoczę ) - dzięki - rezygnuje - w przypadku u mnie wyjdzie taniej
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 ale Ty dużo nie wypijesz :gwizdanie: A niby czemu Na trzeźwo przecież na spadochronie nie skoczę :gwizdanie: zastanów się komu w spadku auto zostawisz :gwizdanie: ja tam bym sie mogl eSa zaopiekowac :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Miron jak kicniesz z bloku to jest szansa że przeżyjesz (wózek i te sprawy później) a jak walniesz z 1,5km to już Ci nic nie pomoże żeby nie było zaopiekuje się Twoim autem [br]Dopisany: 13 Maj 2009, 09:28_________________________________________________ ja tam bym sie mogl eSa zaopiekowac :gwizdanie: :gwizdanie: daj sobie spokój, Suli był na hamowni i jego eSa ma 102KM , a spalanie jakby miała 300KM
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 daj sobie spokój, Suli był na hamowni i jego eSa ma 102KM , a spalanie jakby miała 300KM czasami trzeba filtr powietrza wymieniac ups, moglem to zachowac dla siebie
miron78 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Kuredu moim autem zaopiekować ? Co ty byś z takim starym padłem robił - chyba że na działke zamiast altany
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Kuredu moim autem zaopiekować ? Co ty byś z takim starym padłem robił - chyba że na działke zamiast altany jak to co by zrobil?? byloby do skacenia na nastepnym zimowym :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Kuredu moim autem zaopiekować ? Co ty byś z takim starym padłem robił zainwestował bym z 45pln w jakieś fajne modyfikacje i jeździł na konkursy tuningowe
miron78 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 15 tyś żeby mieć 300km i 30 tyś zostałoby na hostessy
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 15 tyś żeby mieć 300km i 30 tyś zostałoby na hostessy ale ja nie mówiłem o 45tys pln tylko samych 45pln
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: O właśnie. Agnieszka
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: O właśnie. Agnieszka Nosfer a Ty przypadkiem nie jesteś zaręczony cz coś takiego
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: O właśnie. Agnieszka Nosfer a Ty przypadkiem nie jesteś zaręczony cz coś takiego nie ma takiego wagonu ktorego nie mozna odczepic a kobieta powinna traktowac faceta jak psa - nakarmic, nie draznic i wypuszczac na wieczor :gwizdanie: :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: O właśnie. Agnieszka Nosfer a Ty przypadkiem nie jesteś zaręczony cz coś takiego kuredu kocówa ? nie ma takiego wagonu ktorego nie mozna odczepic a kobieta powinna traktowac faceta jak psa - nakarmic, nie draznic i wypuszczac na wieczor :gwizdanie: :gwizdanie: Z resztą, dwa wagony też można podczepić Normalna reakcja zdrowego faceta :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi