poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 a kobieta powinna traktowac faceta jak psa - nakarmic, nie draznic i wypuszczac na wieczor :gwizdanie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Z resztą, dwa wagony też można podczepić Normalna reakcja zdrowego faceta :gwizdanie: tylko uważaj żeby Ci ktoś lokomotywy z tyłu nie podczepił :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Z resztą, dwa wagony też można podczepić Normalna reakcja zdrowego faceta :gwizdanie: tylko uważaj żeby Ci ktoś lokomotywy z tyłu nie podczepił :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Pierd*le w taki pociąg nie wsiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Pierd*le w taki pociąg nie wsiadam czemu jak się dogadacie to zrobicie sobie przejazd w obie strony :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ale se termin wybraliśta na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelc Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 A mój wyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania.. Mój przyjaciel ma wesele w tym terminie.. Zapomniałem o tym A nie pojechać nie mogę. Wesele jest w Krakowie, więc nie wiem czy będzie opcja, żeby przyjechać do Piły.. Nie żartuj.. Dasz rade .... A bierzesz koleżankę żony ?? (nie pamiętam już imienia ) To jadę.. ... Sam właśnie, będzie koleżanka Agnieszka :gwizdanie: Jasne że będzie ..... Jadą dwie .. Trzeba się jakoś zabezpieczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Jasne że będzie ..... Jadą dwie .. Trzeba się jakoś zabezpieczać Jak już nie będzie Ci dawać spokoju.. To troszkę nakłam jej, że na pewno przyjadę, że są korki i nie mogę dojechać czy coś.. Nie wiem wymyśl coś - Wiesz.. żeby nie popsuć jej wyjazdu, niech nie traci nadziei Wiesz o co chodzi - prawda nie zawsze jest najlepszym wyjściem Widziałem iskrę w jej oczach Miła dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ale se termin wybraliśta na zlot no co.... środek lata Miron nie boj się skacz co będzie to będzie .... zrobie dla Ciebie skrzydła .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 no co.... środek lata :naughty A żeby Was świnia polizała 11 lipca mam ślub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 no co.... środek lata :naughty A żeby Was świnia polizała 11 lipca mam ślub oż w mordę .... kurcze no to świetna wiadomość- gratulacje .... trzeba było mówić to przełożyłbym Wasz ślub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ragga, Ja też mam.. Może z tą samą ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 no co.... środek lata :naughty A żeby Was świnia polizała 11 lipca mam ślub No to wesele w sobote wieczorem pod Piłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ragga, Ja też mam.. Może z tą samą ?? :gwizdanie: ale że niby też 11 lipca co z Wami się dzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ragga, Ja też mam.. Może z tą samą ?? :gwizdanie: ale że niby też 11 lipca co z Wami się dzieję tez sie dziwie ze wszyscy tak chetnie sobie smycz daja zalozyc... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 tez sie dziwie ze wszyscy tak chetnie sobie smycz daja zalozyc... :gwizdanie Nikuś...to są wariaci i kamikadze...prędzej czy później zrozumieją swój błąd :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Nikuś...to są wariaci i kamikadze...prędzej czy później zrozumieją swój błąd :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Pozniej moze byc juz duzo za pozno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 trzeba było mówić to przełożyłbym Wasz ślub :mysli :polew: :polew: Ragga, Ja też mam.. Może z tą samą ?? :gwizdanie: Na bank nie Ty nje znasz tych co ja znam tez sie dziwie ze wszyscy tak chetnie sobie smycz daja zalozyc... :gwizdanie Jaką smycz .prędzej czy później :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ..padnie i na Ciebie..Krystyna weźmie Cię w obroty i pozamiatane..staniesz się... Władcą pierścienia ..i nie mówię tu o nakładce wibrującej Durex Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ..i nie mówię tu o nakładce wibrującej Durex Play :naughty jak widać po twoim przykładzie durex to niepewna firma :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ragguś Ty chyba prenumerujesz tygodnik "kaczor donald" ,bo fantazję to masz nieziemską :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi