Kaśka Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 jak będzie padał deszcz to zrobi,y turniej sitkówki w błocie czujesz sie silny Madasek w tej dyscyplinie ? właśnie nie ...ale czuje za to dobrą zabawę może wystawimy do tej konkurencji Nasze osoby towarzyszące Z Wami jakoś nie chce mi się w błotku taplać To drużyna z moją osobą towarzysząca będzie miała duże szanse na zwycięstwo
jarko Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 może wystawimy do tej konkurencji Nasze osoby towarzyszące Z Wami jakoś nie chce mi się w błotku taplać no o tym właśnie myślałem .... składy mieszane jak tylko się da .... np ja i 5 dziewuszek a nie wolisz Ty kontra 5 dziewuszek [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 20:16_________________________________________________ To drużyna z moją osobą towarzysząca będzie miała duże szanse na zwycięstwo A taki niepozorny
Madas Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 no wole ja i 5 dziewuszek kontra 6 dziewuszek :kox: :kox:
Młodzik Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 widzę że nawet na ogólnopolskim nikogo nie ma
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Emocje opadły... Teraz Wszyscy będziemy powoli rezygnować
marcin j Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 podobno nic nie ma , a kuredu i madas kupują 2 x R8, tak w słyszałem w teleexpresie :>
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 na pudelku też coś wspominali :gwizdanie:
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Kuredu z Madasem to "grupsze cfaniaki" i nawet Miron przy nich dwóch to jest popierdółka
marcin j Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 na pudelku nie zaglądałem :> w sumie , ale jak zlotu nie bedzie, to sie ich znajdzie.
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 to sie ich znajdzie gdzie ?? w Bangkoku
marcin j Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 nie wiem gdzie kurde ale , najwyżej zadzwoni się do b - la dena.
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Kuredu z Madasem to "grupsze cfaniaki" i nawet Miron przy nich dwóch to jest popierdółka pewnie wpadnie tu rano i znowu będzie kropkiem straszył :gwizdanie:
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Kuredu z Madasem to "grupsze cfaniaki" i nawet Miron przy nich dwóch to jest popierdółka pewnie wpadnie tu rano i znowu będzie kropkiem straszył :gwizdanie: spokojnie...pamiętaj,że on jest ze starej gwardii chuchro z niego ale wydaje mu się, że jak fioletowy to wiele może :naughty: :naughty:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Kuredu z Madasem to "grupsze cfaniaki" i nawet Miron przy nich dwóch to jest popierdółka Kuredu z Madasem to "grupsze cfaniaki" i nawet Miron przy nich dwóch to jest popierdółka pewnie wpadnie tu rano i znowu będzie kropkiem straszył :gwizdanie: spokojnie...pamiętaj,że on jest ze starej gwardii chuchro z niego ale wydaje mu się, że jak fioletowy to wiele może :naughty: :naughty: ostatni raz Cię broniłem na Ogólnopolskim - teraz sobie sam radź a niech no choć raz usłyszę jak komuś grozisz "bo zawołam Miron" - to Ty dostaniesz w palnik
kuredu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 podobno nic nie ma , a kuredu i madas kupują 2 x R8, tak w słyszałem w teleexpresie :> taa na pewno jak u Was tam na południu to w TV jedynka, dwójka kodowana a polsat śnieży a za kase ze zlotu to by nawet na koła do R8 nie starczyło ale jakis fajny weekendziek w SPA i pare wieczorów w Sofii by się pobawił :gwizdanie:
poziek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 niech no choć raz usłyszę jak komuś grozisz "bo zawołam Miron" - to Ty dostaniesz w palnik :chytry Oj nie bocz się na mnie - konusie :kox: :kox:
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 banda wariatów jedzie na ten zlot ...mamo ratuj
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 banda wariatów jedzie na ten zlot ...mamo ratuj właśnie dlatego musisz z Bartkiem też być
Rekomendowane odpowiedzi