oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zakładam że w trumnie :gwizdanie: :gwizdanie: chociaż moja by mnie ubiła zazdrosna z niej baba że szok [; a nei idzie jej wybić z głowy wyjazdu :gwizdanie: damy po 2 dychy i na zakupy puścim stary za tyle to ja później samochodu nie spakuje :gwizdanie: :gwizdanie: po piątaku starczy
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 zakładam że w trumnie :gwizdanie: :gwizdanie: chociaż moja by mnie ubiła zazdrosna z niej baba że szok [; a nei idzie jej wybić z głowy wyjazdu :gwizdanie: damy po 2 dychy i na zakupy puścim stary za tyle to ja później samochodu nie spakuje :gwizdanie: :gwizdanie: po piątaku starczy oj mało miejsca będzie ... 2 dychy to 2 dychy
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zakładam że w trumnie :gwizdanie: :gwizdanie: chociaż moja by mnie ubiła zazdrosna z niej baba że szok [; a nei idzie jej wybić z głowy wyjazdu :gwizdanie: damy po 2 dychy i na zakupy puścim stary za tyle to ja później samochodu nie spakuje :gwizdanie: :gwizdanie: po piątaku starczy oj mało miejsca będzie ... 2 dychy to 2 dychy jak wracamy we dwoje do Radomia na weekend ja biorę plecak z laptopem i parę rzeczy a ona zapycha cały bagaźnik i tył :polew:
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a właśnie kto jest czarną owcą na zlocie
oZiX Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a właśnie kto jest czarną owcą na zlocie ja:P
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 coś mi tu nie gra ...Piotrek :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 coś mi tu nie gra ...Piotrek :gwizdanie: zgaduj dalej :evil:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 coś mi tu nie gra ...Piotrek :gwizdanie: zgaduj dalej :evil: no mogłem się kapnąć
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 coś mi tu nie gra ...Piotrek :gwizdanie: zgaduj dalej :evil: no mogłem się kapnąć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:bez owcy ankieta była bardzo personalna, dla kilku osób tylko, a tak każdy może znaleść miejsce dla siebie
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 święta racja ... niechętnie przyznaję rację
jarko Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja chce zmienić głos - na czarną owcę chce głosować Tomeks na pewno sie ucieszy z jej obecności
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja chce zmienić głos - na czarną owcę chce głosować Tomeks na pewno sie ucieszy z jej obecności pamiętam owce
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja chce zmienić głos - na czarną owcę chce głosować Tomeks na pewno sie ucieszy z jej obecności pamiętam owce a właśnie jak to się w końcu z owcami skończyło w Bukowinie ?? bo ja byłem zajęty otrzepywaniem ze śniegu i nic nie pamiętam
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja też straciłem Tomeksa z oczu
Patrykbor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja też straciłem Tomeksa z oczu to się nie oglądaj za siebie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 no właśnie się nie da ... te laski ogłupiają :kox:
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 no właśnie się nie da ... te laski ogłupiają :kox: dokładnie :naughty:
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 no właśnie się nie da ... te laski ogłupiają :kox: dokładnie :naughty: jakie kurfa laski ????? nic nie trybię :naughty: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi