oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Oziu, widzę, że i tutaj rozsiewasz swój urok osobisty. jestem jak zaraza znaczy wszędzie ;D chyba czas wprowadzic ci ograniczenia w działach [; skoro chcesz skrzywdzić ludzi z Radomia to spoko [; :gwizdanie: :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Oziu, widzę, że i tutaj rozsiewasz swój urok osobisty. jestem jak zaraza znaczy wszędzie ;D chyba czas wprowadzic ci ograniczenia w działach [; skoro chcesz skrzywdzić ludzi z Radomia to spoko [; :gwizdanie: :gwizdanie: a tam od razu skrzywdzić :>
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Kurcze mam nadzieję że taka pogoda nie będzie utrzymywała się do połowy lipca
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Kurcze mam nadzieję że taka pogoda nie będzie utrzymywała się do połowy lipca w Warszawie słońce :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie no tutaj też w miare słonecznie ale temperatura jak wczesną wiosną ... trochę nie teges
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie no tutaj też w miare słonecznie ale temperatura jak wczesną wiosną ... trochę nie teges u nas południowców cały czas leje, i poleje jeszcze do czwartku :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie no tutaj też w miare słonecznie ale temperatura jak wczesną wiosną ... trochę nie teges u nas południowców cały czas leje, i poleje jeszcze do czwartku :gwizdanie: chyba nie nazywasz siebie południowcem :gwizdanie: ja mieszkam na samiutkim południu i tu nie pada :gwizdanie:
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 no teraz patrze na zewnątrz i też zanosi się na deszcz ale do zlotu jeszcze 3 tyg równe więc będzie dobrze :naughty:
domjenick Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 no teraz patrze na zewnątrz i też zanosi się na deszcz ale do zlotu jeszcze 3 tyg równe więc będzie dobrze :naughty: nic sie nie martw Madasku-zrzucimy maly ladunek nuklearny na miejsce i podmuch eksplozji rozrzuci chmury na ladne pare kilometrow bedzie dobrze... :naughty: :naughty:
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 to super ...wiedziałem że mogę na Ciebie liczyć Dominik
domjenick Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 to super ...wiedziałem że mogę na Ciebie liczyć Dominik zawsze...rzeknij slowo,a uzdrowiona dusza Twoja bedzie...
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie no tutaj też w miare słonecznie ale temperatura jak wczesną wiosną ... trochę nie teges u nas południowców cały czas leje, i poleje jeszcze do czwartku :gwizdanie: chyba nie nazywasz siebie południowcem :gwizdanie: ja mieszkam na samiutkim południu i tu nie pada :gwizdanie: sląsk = samo południe :polew:
miron78 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 bez śmiechów ni tu bo tam zaraz podjadę do tego KR
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 bez śmiechów ni tu bo tam zaraz podjadę do tego KR wpadaj smiało, tylko dziś nie w windzie a normalnie w galerii
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 :naughty: i co chłopaki zapiekanki z pieca smakowe
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 :naughty: i co chłopaki zapiekanki z pieca smakowe o kurde ale wszamałby człowiek sobie taką zapiekankę :kox:
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 :naughty: i co chłopaki zapiekanki z pieca smakowe o kurde ale wszamałby człowiek sobie taką zapiekankę :kox: :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi