Madas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 a nie wiem stawiliście mi wyzwanie żadnego wyzwania...my po prostu troszczymy się o ciebie, i twoja rodzinę tłumaczę: Nie Cfaniakuj :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: jaaaaa to Wy mi szukacie zawsze rywali :naughty: :naughty: a ja po prostu nie lubię odmawiać jeśli chodzi o sporty
Alona Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 spoko, to wycałujemy się na spocie w wawie a na zlocie zapodamy juz full sex attack :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: odważny jesteś Poziek :naughty: jednak jak to się mówi, nie dla psa kiełbasa, ale pomarzyć sobie zawsze możesz!! :good: :gwizdanie: :gwizdanie:
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 spoko, to wycałujemy się na spocie w wawie a na zlocie zapodamy juz full sex attack :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: odważny jesteś Poziek :naughty: jednak jak to się mówi, nie dla psa kiełbasa, ale pomarzyć sobie zawsze możesz!! :good: :gwizdanie: :gwizdanie: jak już kiedyś pisałem: słodziak x 100
krzyniek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 spoko, to wycałujemy się na spocie w wawie a na zlocie zapodamy juz full sex attack :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: odważny jesteś Poziek :naughty: on tak tylko na necie :gwizdanie: w rzeczywistości to stoi z boku.... czasem wygląda zza auta/filara są spociki kiedy w ogóle nie wysiada z auta :polew:
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 on tak tylko na necie :gwizdanie: w rzeczywistości to stoi z boku.... czasem wygląda zza auta/filara są spociki kiedy w ogóle nie wysiada z auta :polew: kto Poziex w BT jakiejś odwagi widocznie dostał :polew:
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 on tak tylko na necie :gwizdanie: w rzeczywistości to stoi z boku.... czasem wygląda zza auta/filara są spociki kiedy w ogóle nie wysiada z auta :polew: kto Poziex w BT jakiejś odwagi widocznie dostał :polew: wiesz, pogadać se muszą
Madas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 wiedziałem że napiszesz :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 on tak tylko na necie gwizdanie w rzeczywistości to stoi z boku.... czasem wygląda zza auta/filara kox są spociki kiedy w ogóle nie wysiada z auta decayed Zapomniałeś dodać że przynosi nam kiełbaski z grila :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 spoko, to wycałujemy się na spocie w wawie a na zlocie zapodamy juz full sex attack :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: odważny jesteś Poziek :naughty: on tak tylko na necie :gwizdanie: w rzeczywistości to stoi z boku.... czasem wygląda zza auta/filara są spociki kiedy w ogóle nie wysiada z auta :polew: więc Poziek to ten co dużo mówi ale nic nie robi ?? :polew: :polew:
Bieniek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Krowa co duzo muuuczy mleka nie daje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 moge oddac swoje +1 komus, kto by chcial jechac - PW
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Krowa co duzo muuuczy mleka nie daje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co Ty nie powiesz..... :gwizdanie:
Alona Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Krowa co duzo muuuczy mleka nie daje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:
Bieniek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Krowa co duzo muuuczy mleka nie daje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: Uderz w stol.... :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Krowa co duzo muuuczy mleka nie daje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: Uderz w stol.... :gwizdanie: uważaj sobie.....
jarko Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 więc Poziek to ten co dużo mówi ale nic nie robi ?? :polew: :polew: Krowa co duzo muuuczy mleka nie daje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: Już nie powiem kto tu dużo muczy... :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=77248 O mleku wypowiadać sie nie będe
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Poznańskie podium :polew: podskakujesz??? nie obrażaj mi tu POZNANIAKÓW!!!!!!
Alona Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Poznańskie podium :polew: podskakujesz??? nie obrażaj mi tu POZNANIAKÓW!!!!!! no no widze, ze Bieniek zbiera same plusy u koleżanki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi