Alona Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 dzięki dzięki chłopaki i dziewczęta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :hi: :hi: :hi: to kiedy następny zlocik?? może na pomorzu?? :naughty: ps. wszystko by było fajnie gdyby nie to, ze od wczorajszego ganiania Paździochowi się coś stało i jak wracaliśmy to się zacinał w ogole nie chciał iść. Pomorze to pechowcy zlotu chyba hehe gdzie nagroda dla nas??
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 siemka :> rowniez chcialbym podziekowac jeszcze raz za super fajny zlot i mega atmosfere
Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 Pomorze to pechowcy zlotu chyba hehe gdzie nagroda dla nas?? na to wygląda .... szkoda Jacy i kilku innych sytuacji ale dajecie radę :good:
Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Panowie jeżeli warunkiem uczestnictwa w wyścigach na lotnisku było poddanie się badaniu alkomatem to kto jechał :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Panowie jeżeli warunkiem uczestnictwa w wyścigach na lotnisku było poddanie się badaniu alkomatem to kto jechał :polew: :polew: wszyscy mieli autopiloty :naughty:
Alona Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Panowie jeżeli warunkiem uczestnictwa w wyścigach na lotnisku było poddanie się badaniu alkomatem to kto jechał :polew: :polew: alkomat był popsuty :kox: Pomorze to pechowcy zlotu chyba hehe gdzie nagroda dla nas?? na to wygląda .... szkoda Jacy i kilku innych sytuacji ale dajecie radę :good: chyba się załamie, jak się dowiem, że np. turbina mi padła ;( ;( ;(
Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Panowie jeżeli warunkiem uczestnictwa w wyścigach na lotnisku było poddanie się badaniu alkomatem to kto jechał :polew: :polew: wszyscy mieli autopiloty :naughty: Znaczy ..... Nikt :?: :polew:
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 porobili tylko zdjecia do gazety i po zawodach :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 porobili tylko zdjecia do gazety i po zawodach :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
malutka:) Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 To był mój pierwszy zlot ale napewno nie ostatni :good:
Hugo Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Dotarłem niedawno do domu.Na zegarach 1200km i średnie spalanie w drodze powrotnej wg FIS-a 3,9l Pełen relaks podczas jazdy
Suli Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja też już jestem w domu Dzięki Przemowi, który za mnie prowadził i bez którego nie miałbym szansy wrócić dzisiaj, bo Krzyniek, który miał jechać mnie trochę wystawił :gwizdanie: Madas, Kuredu i cała Grupa Wielkopolska wielkie dzięki :notworthy: za najlepszy zlot w jakim miałem okazję brać udział :good: :kox: PS. A Ozia i Flyera bardzo przepraszam za poranne zakłócenie snu i proszę, żeby się na mnie nie gniewali bo to było niechcący
Kaśka Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja też już jestem w domu Dzięki Przemowi, który za mnie prowadził i bez którego nie miałbym szansy wrócić dzisiaj, bo Krzyniek, który miał jechać mnie trochę wystawił :gwizdanie: Przemek mówi, że nie ma za co i że cała przyjemność po jego stronie
krzyniek Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 bo Krzyniek, który miał jechać mnie trochę wystawił :gwizdanie: nie przesadzaj..... dzwoniłeś do mnie to byliśmy już w poznaniu.
Suli Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 A jak miałem do Ciebie Krzyniek zadzwonić wcześniej, skoro dopiero wtedy się obudziłem
krzyniek Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 A jak miałem do Ciebie Krzyniek zadzwonić wcześniej, skoro dopiero wtedy się obudziłem z tego co wiem to Adrian dzwonił do Ciebie jeszcze jak wszyscy byliśmy w ośrodku
duluki Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Siemanko wszystkim idziemy na poprawiny???? [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 21:16_________________________________________________Suli aTy w szlafroku wracałeś?? :polew: [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 21:17_________________________________________________Korzeń dzięki za podwózkę na lotnisko :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi