ZOTANGA Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Witam. Mój problem wygląda następująco. Podczas używania lewego kierunkowzkazu nagle przestał mi działać i zaczeło wydobywać się burczenie z okolicy przycisku od awaryjnych. Nawet lampka nie świeci się na desce. Prawy kierunek działa normalnie. Awaryjne dzialajanormalnie. Podczas zamykania i otwierania z kluczyka działają normalnie. Czy to wina przerywacza że lewe nie działają same??
ZOTANGA Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) Ok. Jutro kupię i wymienie. Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez ZOTANGA
ZOTANGA Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Kupiłem nowy przełącznik awaryjnych i dalej nie działa mi lewy kierunkowzkaz. Kostka reaguje mi tak jakby któraś żarówka była przepalona ale wszystkie są sprawne. Gdzie dalej szukać??
Muskel1 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Podepnij pod komputer i sczytaj błędy.
Koziar993 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Nie działa żaden kierunkowskaz lewy ? Ja miałem problem z manetką kierunkowskazu . Włączajac np. lewy mrygał prawy albo w ogole . Moze tam coś się porobiło ?
ZOTANGA Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Żaden lewy nie działa po włączeniu manetki, nawet lampka na zegarach nie świeci. Prawy działa, awaryjki działają. Po wymianie przerywacza jak daje lewy kierunek to szybciej szczela tak jakby żarówka była przeaplona. Żarówki wszystkie sprawne. Przerywacz nowy świeżo wstawiony bo myślałem że on padł lecz to nie jego wina
Koziar993 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Sprawdź dla zasady bezpiecznik kierunkowskazów , bodajże nr 2 i awaryjek nr 39 . Masz z kim podmienić manetkę? Bo raczej na to bym stawiał . masz post podobny. Jest tam napisane o module , który warto sprawdzić.
ZOTANGA Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Znajomy sąsiada elektryk był i znalazł przyczynę. Do wymiany cały pająk.
Koziar993 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 1 minutę temu, ZOTANGA napisał: Znajomy sąsiada elektryk był i znalazł przyczynę. Do wymiany cały pająk. Super , że udało się rozwiązać błąd
Rekomendowane odpowiedzi