Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Alufelgi 17"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chłopaki. Mam pytanko do fachowców odnośnie alufelg a mianowicie.Na dzień dzisiejszy przymierzam sie do zakupu A4 B6 Avant TDI oczywiście i w tej chwili jestem szczęśliwym posiadaczem WV passata B5 3B także Avant.Wie ktoś może czy przekładka kolek wchodzi w grę z Vw do A4.Mam piękne BBS i żal mi sie ich pozbywać.Zaznacze ze w passacie leża super a oponki mam 225/45 R17 szerokie na 7,5 cala.Pomóżcie proszę.

Opublikowano

Cześć chłopaki. Mam pytanko do fachowców odnośnie alufelg a mianowicie.Na dzień dzisiejszy przymierzam sie do zakupu A4 B6 Avant TDI oczywiście i w tej chwili jestem szczęśliwym posiadaczem WV passata B5 3B także Avant.Wie ktoś może czy przekładka kolek wchodzi w grę z Vw do A4.Mam piękne BBS i żal mi sie ich pozbywać.Zaznacze ze w passacie leża super a oponki mam 225/45 R17 szerokie na 7,5 cala.Pomóżcie proszę.

No niby kólkó słusznego rozmiaru, ale bez ekstazy ;)

17'' dla B6, to jak 15'' dla Golfa II. Niby fajne, ale czegoś brak.

Opublikowano

Spokojnie podejdą te kółka :wink4: Jakie ET tych felg? Bo rozstaw 5x112?

Opublikowano

A czemu maja nie lezec dobrze ??

Podaj Et felgi ??

Sluchaj wszystko zalezy od Ciebie.. Ja sadze ze 17 jest kompromisem dobrym na jakos drug naszych.. I jeszcze jako taki komfort..

Na pewno 18 19 bedzie wygladala lepiej..

Opublikowano

Spokojnie powinny podejść. Różnica może być w położeniu felgi w stosunku do nadkola.

Opublikowano

jeżeli rozstaw 5x112 to ok jak 5x100 to lipa :confused4:

Opublikowano

Ale w Passacie B5 jest chyba tylko 5x112 :mysli:

Opublikowano

Do Passka B5 pakuje się takie same felgi, jak do A4, więc spokojnie podejdą.

Opublikowano

Ale w Passacie B5 jest chyba tylko 5x112 :mysli:

przeczytałem ,że chodzi o passata B3 :embarrassed: , tak w B5 są 5x112
Opublikowano

Trochę późno tu zaglądam ale dziękuje wszystkim za odpowiedzi i pomoc. A Et felgi to 35.Dzięki i pozdrawiam!!!!!!! :good:

Opublikowano

moze pokaz te felgi to ocenimy na forum czy warto zostawic :decayed: :decayed:

Opublikowano

moze pokaz te felgi to ocenimy na forum czy warto zostawic :decayed: :decayed:

własnie, właśnie, ale jak koledze się podobają to i tak je zostawi, ET35 będzie ładnie wyglądać :cool1:, i bez problemu pasować do A4, ja kupiłem 18" od gościa który miał je założone na pasku własnie i pasują elegancko :wink4:

Opublikowano

Felgi od VW B5 podejdą bez problemu do AUDI B6. Może pokażesz zdjęcia tych felg??

Podejdą :wink4: