CloudiestWall90 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Witam samochód to Audi A4B7 3.0 tdi BKN 2005r Tiptronic jakies 2 tygodnie temu składałem tylne siedzenia podczas podróży nie nogłem przekroczyc 130km/h i podświetliły się wszystkie literki od skrzyni automatycznej po złożeniu siedzeń juz po podróży problemu już nie było. Wczoraj miałem pasażera na tylnej kanapie dokładnie po lewej stronie za kierowcą ( pasażer zapiął pasy) i od tego momentu coś się zespuło , mianowicie w momencie zmiany biegu z 3 na 4 było szarpniecie ale takie dosyć mocne. Jak już zmieniał z 4 na 5 to było ok ale po chwili znów się podświetliły wszystkie literki skrzyni. Po podłaczniu pod komputer pokazało mi coś takiego jak błąd 1923 głównie w opisie błedu jest informacja o regulacji tylnego oparcia czy coś w tym stylu wstawie screen będzie chociaż widać o co mi chodzi Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł prosiłbym o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Podepnij auto pod vcds i wykonaj pełny autoscan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Dziś właśnie jestem umówiony na podpięcie pod vcds Napisałem tutaj bo myślałem że może ktoś miał podobny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Byłem podpiąc auto pod vcds pokazało mi błedy 0955 00532 gość u którego byłem mówił że nie bardzo ma to związek z tym co mi sie dzieje jeden jest od kluczyka nr 1 ( cokolwiek to znaczy) a drugi jakby od słabego zasilania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Miałeś wstawić pełny autoscan a nie podać kod błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Wstawie jak tylko będe miał możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Już wszystko wiadomo Sterownik skrzyni do wymiany plus przy okazji wymiana oleju w przekładni Padło na sterownik z racji tego że został podmieniony ten mój na inny i wszystko chodziło idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi