Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] KOvalowóz Dolphin Grau :) ODDAM W DOBRE, ZADBANE RĘCE !!! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Trzeba trochę potrząsnąć tematem kolegi bo coś wieje nudą :evil:,a mianowicie dzisiaj miałem zaszczyt ujrzeć furkę kolegi live i powiem,ze zacnie się prezentuje :good:

A dziękuję dziękuję - Legnica dostatnia w A4, tylko coś mało osób chce się udzielać na forum i robić jakiekolwiek spoty :naughty: Witam zatem nowego użytkownika i mam nadzieję, że coś pomyślimy w najbliższym czasie :kox:

To ja odgrzeje na temat tego wozka - WCHODZI :P

Hahahahaha - Bartek ale kotleta odgrzałeś rzeczywiście :polew: gratuluję organoleptycznego sprawdzenia możliwości sedana :gwizdanie:

Jako, że dawno mnie tu nie było a troszkę się pozmieniało z autkiem, to w najbliższych dniach przewidziana jest jakaś mała sesyjka zdjęciowa wraz z opisem dokonanych zmian :wink4:

Opublikowano
A dziękuję dziękuję - Legnica dostatnia w A4, tylko coś mało osób chce się udzielać na forum i robić jakiekolwiek spoty naughty Witam zatem nowego użytkownika i mam nadzieję, że coś pomyślimy w najbliższym czasie kox

Ja również mam taką nadzieję na spocik niedługo jak już wszyscy legniccy forumowicze odpicują swoje maszyny na lato(m.in.kristof2009 i jego nowy lakier)i ja nowa fela i znam jeszcze parę osób,które na pewno miały by zakusy na takie małe spotkanie :>

Opublikowano

Ja od dawna mam ochote na spota z legnickimi uzytkownikami A4 klubu.

Takze jak tylko bede w DL to sie pisze na cokolwiek!

Opublikowano

To ja też przyjadę :decayed:

Opublikowano

ja sie pisze na spota ale dopiero za 4tyg bo w tym czasie moja a4 bedzie przechodzic new image :tongue4: [we wtorek już odstawka do stajni ehehe ale bedzie co jakis czas info i fotostory z poczynionych zmian] wiec jestem za spotem pod koniec kwietnia lub na samym poczatku maja :> wiec jak cos wytrzymajcie te pare tygodni :naughty:

[mod]wiem, ze jestes podniecony, ale czy musisz sie wydzierac..?[/mod]

Opublikowano
  • Autor

Panowie - nie widzę problemu :decayed:. Ciepełko się robi powoli, więc można w końcu teren nieco rozruszać, bo szczerze powiedziawszy zakisł :gwizdanie:

Bart-S - wiesz, że jesteś mile widziany, więc no problemo :kox:

Opublikowano

Bart, tylko zaloz sruby zabezpieczjace na koła, bo roznie to u nas bywa :gwizdanie: hehe

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Witam Panie i Panowie.

Pajęczyny w wątku trzeba posprzątać :gwizdanie: i poinformować, że najprawdopodobniej w najbliższym czasie będę się starał znaleźć "rodzinę zastępczą" dla mojej Laleczki.

Praktycznie 3 lata służyła mi z godnością i uległością, nie przysparzając żadnych problemów, ale czas już chyba pomyśleć o czymś nieco większym :wink4:

W najbliższym czasie porobię jakieś dokładne zdjęcia, żeby przedstawić obecny stan i wyposażenie autka, bo jakby nie patrzył sporo się zmieniła od czasu, kiedy zamieszczałem zdjęcia dla Gawiedzi :decayed:

Z poważniejszych rzeczy, w aucie zostało zmienione / wymienione / dodane:

1. Dokładka zderzaka przedniego S-Line, wraz z kompletem kratek

2. Dokładka zderzaka tylnego S-Line diesel

3. Listwy drzwiowe S-Line

4. Dekory wewnętrzne zmienione na 1NK - szczotkowane aluminium

5. Gałka zmiany biegów zmieniona na S-Line czarną, pikowaną z A4 B7

6. Moduł BT zmieniony z "D" na "Q"

7. Wgrane mapy 2010r. w RNS-E

8. Wykonane okablowanie niezbędne do sterowania głosowego SDS + wgrany soft i polski język w RNS-E

9. Po wielu czyszczeniach zdecydowałem o wymianie wadliwego napędu RNS-E i nabyłem prawie nowy model, zabezpieczony specjalnym "kondomem", chroniącym przed dostawaniem się kurzu

10. 26.03.2010r. po dwóch latach jazdy w aucie został zrobiony bezpieczny soft, umożliwiający bezpieczne wyprzedzanie i jazdę z familiadą. Aktualnie auto charakteryzuje się mocą 173,0KM oraz momentem obrotowym 365,5Nm.

11. Od tamtej pory autko dostaje nową oliwkę MOTUL 505.01 oraz wszystkie filtry (olej, paliwo, kabina z węglem, powietrze) co 10tyś. kilometrów. Do czasu zrobienia softu - wymiany robione co 15tyś. również na MOTULU.

12. Zaraz po sprowadzeniu zmieniony rozrząd, wraz z pompą wody.

13. Kolejna wymiana oleju - przy 150tyś., rozrządu - 160tyś.

14. W zeszłym roku seryjne zawieszenie 1BE wymieniłem na zestaw - KONI SPORT z regulacją twardości + sprężyny H&R - autko poszło w dół i jest znacznie bardziej komfortowe + lepiej wybiera nierówności.

15. Na aucie założony jest komplecik felg S-Line / DTM 18x8" ET43 - oczywiście ori z oponkami Vredestein Ultrac Sessanta 225/40 z DOT 2010 w super stanie

16. Na zimę jest komplecik 15" alusków ori AUDI Speedline z prawie nowymi oponkami Good Year Ultra Grip 7+ 195/65

17. Ostatnimi czasy autko otrzymało komplecik dywaników gumowych PETEX

18. Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu auto przejdzie kompletny detailing lakieru - czyszczenie, mycie, glinkowanie, polerka i pełne zabezpieczenie

19. Obecny przebieg autka to praktycznie 146 000 km i rośnie, bo auto jest w ciągłej eksploatacji - prawdziwy - można sprawdzać VAGiem

20. Od 100 000 km (przywiezienia auta do Polski) auto serwisowane poza ASO, u mechanika, którego znam od 15lat :hi: i który przykłada się do niego bardziej niż do swojego. Dzięki temu jest w stanie bardzo dobrym (idealne jest auto prosto z fabryki :wink4:).

Do zrobienia dla przyszłego potencjalnego Właściciela zostanie założenie osłony pod silnik i skrzynię, bo śnieg z nią wygrał poprzedniej zimy i to chyba tyle z poważniejszych rzeczy.

Dokładne zdjęcia podeślę po detailingu auta, lub dla zainteresowanych, w stanie obecnym na mail. Postaram się odpowiedzieć na wszelkie pytania, bez ściamniania i opowiadania cudów :decayed:

Opublikowano

no nie jest żle :polew:

poważnie BRaVO :brawo:

aj fotke jak teraz fura wyglada :naughty: :naughty:

Opublikowano

To podaj jeszcze jakąś wyjściową cenę :hi:

Opublikowano

jest wszystko tylko ceny nie ma :decayed:

Opublikowano

Jestem zaintersowany ale cena ?

Opublikowano
  • Autor

Wybaczcie Panowie, że nie podałem, ale chciałem najpierw pokazać stan obecny auta, a później w odpowiednim dziale zamieścić ogłoszenie :wink4:, żeby wszystko było jak należy :good:

Cena wyjściowa będzie zapewne w okolicach 40-42tyś., co jak na stan techniczny auta, przebieg oraz wyposażenie, będzie dla zapatrzonych w allegro kolosalnie i niedorzecznie dużo, a dla realistów i znających temat uczciwie.

Cena oczywiście do negocjacji - jestem skory do targowania się z poważnie zainteresowanymi, więc proszę tego nie traktować, jako ostateczny wyznacznik :kox:

Auta za bezcen nie oddam, bo znam jego realną wartość, a ciśnienia na sprzedaż nie mam :wink4: więc luzik :)

Opublikowano

Wiadomo auto pić jeść nie wola :polew: jak coś jestem powaznie zainteresowany

Opublikowano

Po podaniu ceny temat można zamknąć :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Po podaniu ceny temat można zamknąć :decayed: :decayed: :decayed:

a co kupiłeś że chcesz cudzy wątek zamykać?
Opublikowano

Pytał się coś Ciebie kiedyś ktoś? :polew:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 20:19_________________________________________________Przecież to było dla śmiechu... Cena jest adekwatna do stanu samochodu... Polecam autko każdemu :hi:

Opublikowano

I co będzie C6 ? :kox:

Opublikowano

I co będzie C6 ? :kox:

e60 :decayed: ??

Opublikowano

E60/C6 :good: