nippo83 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Panowie zamieszczam link do filmiku instruktażowego z obklejania części karbonem.. może komuś się przyda Pozdrówki
nippo83 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no ktoś ostatnio dach planował Ja przymierzam się do maski :gwizdanie: ale na razie inne rezanie się szykuje Aha no a tutaj mam stronkę do karbonowych masek i innych części: http://www.raceinspired.com/ps-13427-46-extreme-dimensions-carbon-fiber-hood-oem-style-audi-a4-1996-2001.aspx
Dibo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no ktoś ostatnio dach planował Wąski
GRazny Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no ktoś ostatnio dach planował Ja przymierzam się do maski :gwizdanie: ale na razie inne rezanie się szykuje Aha no a tutaj mam stronkę do karbonowych masek i innych części: http://www.raceinspired.com/ps-13427-46-extreme-dimensions-carbon-fiber-hood-oem-style-audi-a4-1996-2001.aspx maska OK bo można zmienić na karbon... ale oklejanie to chyba kiepski pomysł... choć każdy robi co mu się podoba...
nippo83 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nie ma to jak folia z allegro hehe.. folia z allegro jest the best
Reggi Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nie ma to jak folia z allegro hehe.. folia z allegro jest the best Nie śmiej się bo chłopaki z forum BMW przeglądają to forum
Dibo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie śmiej się bo chłopaki z forum BMW przeglądają to forum
nippo83 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie ma to jak folia z allegro hehe.. folia z allegro jest the best Nie śmiej się bo chłopaki z forum BMW przeglądają to forum To jest śmiech przez łzy niestety :gwizdanie: A tutaj jeszcze cosik dla rezaczy:
letallec Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A ja sie nad tym zastanawiam. Zmienilem listwy na scale-fish i zostawilem sobie stare :mysli: :mysli: może właśnie okleje je carbonem Tylko musze znaleźć dobrą okleine lub włókno i klej
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no ktoś ostatnio dach planował Wąski planował tylko sam tego nie zrobi
paulo77 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ciekawe jakby wyglądały lusterka oklejone karbonem ? Tylko, że same lusterka to za mało więc trzeba byłoby coś jeszcze, np. listwy boczne
GRazny Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Ciekawe jakby wyglądały lusterka oklejone karbonem ? Tylko, że same lusterka to za mało więc trzeba byłoby coś jeszcze, np. listwy boczne i znaczek a tak na serio to karbon raczej do większych powierzchni...
Dibo Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Ciekawe jakby wyglądały lusterka oklejone karbonem ? Tylko, że same lusterka to za mało więc trzeba byłoby coś jeszcze, np. listwy boczne Lusterka w carbonie wyglądają dość ciekawie Na audizine było kilka A4 z takim modem
JORG-Composite Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 w przyszłym tygodniu wrzucę zdjecia lusterek
Cineksik Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Piotrek robiłeś może listwy drzwiowe od S4 lub S-linea w carbonie :?: Ile taka przyjemność :gwizdanie: :?:
JORG-Composite Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 w przyszłym tygodniu przyśle mi je kolega oliziado od s4, przestudiuje ich geometrie i dopiero dam znać
paulo77 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 a tak na serio to karbon raczej do większych powierzchni... A mi karbon bardziej widzi się na małych powierzchniach czyli własnie lusterka. Poczekam jak JORG-Composite zrobi cóś takiego i wrzuci fotki bo możliwe, że będzie to lepiej wyglądać niż satynowe lusterka
Cineksik Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 ... wrzuci fotki bo możliwe, że będzie to lepiej wyglądać niż satynowe lusterka tak to będzie wyglądać
Rekomendowane odpowiedzi