rafalpe Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Panowie help fabrycznie miałem chyba najgorsze fotele jakie wychodziły - nawet bez regulacji lędźwi. Założyłem kubełki welurowe - z regulacją lędźwi + podgrzewane. Wszystko spoko, to że podgrzewanie nie działa i działać nie będzie to wiadomo. Natomiast nie działa regulacja lędźwi. Lampki się świecą. Luzem została zielona wtyczka - jak się domyślam od podgrzewania. A może jednocześnie od lędźwi? Orientuje się ktoś? Na foto wtyczki z nowych foteli. A może brakuje bezpiecznika? A może trzeba to jakoś kodować?
Langista Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Przecież masz cały poradnik na ten temat, wiadomo że jak nie miałeś wcześniej sterowania lędźwiami, to trzeba je teraz poprowadzić jest wszystko dokładnie opisane na ten temat.
rafalpe Opublikowano 27 Października 2022 Autor Opublikowano 27 Października 2022 25 minut temu, Langista napisał(a): Przecież masz cały poradnik na ten temat, wiadomo że jak nie miałeś wcześniej sterowania lędźwiami, to trzeba je teraz poprowadzić jest wszystko dokładnie opisane na ten temat. szukałem ale widocznie jestem ślepy podeślesz link?
Langista Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Nie widzisz tematu w manualach z B6/7 o wymianie foteli?
rafalpe Opublikowano 27 Października 2022 Autor Opublikowano 27 Października 2022 3 godziny temu, Langista napisał(a): Nie widzisz tematu w manualach z B6/7 o wymianie foteli? Wiesz co, jak masz tak odpowiadać to nie odpowiadaj w ogóle. Nie, nie widziałem tematu w B6/7 ponieważ posiadam inne auto i szukałem w dziale dedykowanym mojemu modelowi.
Rekomendowane odpowiedzi