mateusz2351 Opublikowano 16 Listopada 2022 Opublikowano 16 Listopada 2022 Witam Mam problem ponieważ zmieniłem boczki z korb na elektryczne i zmieniłe na alkantare tylko one są bez pakietu światło a u siebie w starych miałem ten pakiet i szukam jakichś informacji o tym co gdzie jak Mam pytanie czy może ktoś przerabiał albo ma sprawdzony opisany link ?
Langista Opublikowano 16 Listopada 2022 Opublikowano 16 Listopada 2022 Nie rozumiem o co Ci chodzi, co chcesz zrobić? Przełóż ze swoich wiązkę i światełka. Jak nie masz otworu pod lampkę to go wytnij, I'd środka będą znaki gdzie.
mateusz2351 Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Opublikowano 16 Listopada 2022 No nie da się przełożyć bo u mnie zasilanie podświetlenia jest z wiązki drzwi a w elektrycznym przecież idzie od modułu podnoszenia szyb , dlatego zadałem pytanie bo trzeba przełożyć kable
Langista Opublikowano 16 Listopada 2022 Opublikowano 16 Listopada 2022 To wejdź w manual, który opisuje jak dołożyć pakiet światło i elektryczne silniczki w miejsce korb, tam masz wszystko.
mateusz2351 Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Opublikowano 17 Listopada 2022 masz może Link bo przewinąłem kilka stron i nie widziałem nigdzie dokłądnie takiej sytuacji
mateusz2351 Opublikowano 18 Listopada 2022 Autor Opublikowano 18 Listopada 2022 dziekuje super za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi