Koalakm Opublikowano 29 Listopada 2022 Opublikowano 29 Listopada 2022 Czesc No sie męczę i męczę. Wydaje mi sie że już kiedyś o tym pisałem, ale za nic nie moge znaleźć tego tematu (także z góry przepraszam). Otóż jak zapisać na jednym z przycisków szybkiego wybierania (od 1 - 8) celu nawigacji? Nie ma problemu z zapisaniem nr telefonu, stacji radiowej, ale nie moge zapisać celu nawigacji (wiem że kiedyś mi sie udało ) Bede wdzięczny za wskazówkę.
Muskel1 Opublikowano 29 Listopada 2022 Opublikowano 29 Listopada 2022 Najpierw wpisujesz sobie w nawigacji adres do którego chcesz jechać i starujesz nawigację. Chodzi o to, żeby ten adres został zapisany w pamięci nawigacji na liście ostatnich celów. Jeżeli już jest zapisany w pamięci jako ostatni cel. Następnie przerywasz nawigowanie do tego celu. Po przerwaniu nawigowania do celu masz otwartą nawigację i widzisz mapę, popychasz 1 raz pokrętło nawigacji w lewo, pojawia się okno, na którym widzisz 3 pozycje. "Mapa", "przejdź do wybierania celu" oraz "wiadomości drogowe". Skrolujesz w dół i wybierasz "przejdź do wybierania celu", potwierdzasz wciskając pokrętło nawigacji w dół. Pojawia się następne okno, na którym widać właśnie ostatnie cele, skrolujesz pokrętłem na adres, który chcesz przypisać, tak aby był zaznaczony niebieską ramką, nie potwierdzasz pokrętłem w dół tylko naciskasz i przytrzymujesz daną cyfrę na panelu, do której chcesz przypisać. Przytrzymujesz do zapisania (ok. 2 sek.) 1
Deamian Opublikowano 29 Listopada 2022 Opublikowano 29 Listopada 2022 https://youtu.be/M0godY3ZiLQ Masz w tym filmie 1
Koalakm Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Opublikowano 29 Listopada 2022 Bardzo serdecznie dziękuję ?
Rekomendowane odpowiedzi