Lolek Opublikowano 20 Grudnia 2022 Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) Witam, potrzebuję pomocy. Po odebraniu i zamontowaniu lamp z regeneracji okazuje się, że w prawej lampie nie świeci Led, zarówno jako postojowka czy światło dzienne. Przy zamknieciu lub otwarciu z kluczyka tylko mrygnie. Vcds pokazuje błąd 02897, na fisie komunikat spalnej żarówki światło postojowe/dzienne z prawej strony. Moduły sprawne, po zamianie stronami lewa lampa świeci na jednym i drugim. Jakieś pomysły? Edytowane 20 Grudnia 2022 przez Lolek
Lolek Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2022 Lampy wróciły na reklamację. Okazało się że spaliła się dioda led. Natomiast firma nie biedze odpowiedzialnosci. Wie ktoś gdzie i czy coś takiego dostanę?
Lolek Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2022 Dzięki wielkie kolego za info, dopiero teraz odczytałem. Wczoraj już kupiłem na miejscu, i wymieniłem. Temat do zamknięcia
macieklfc Opublikowano 25 Września 2023 Opublikowano 25 Września 2023 W dniu 22.12.2022 o 17:40, Lolek napisał(a): Dzięki wielkie kolego za info, dopiero teraz odczytałem. Wczoraj już kupiłem na miejscu, i wymieniłem. Temat do zamknięcia Hej, czy wymieniłeś tego jeża bez rozklejania lampy? da radę go odkrecic?
Lolek Opublikowano 26 Września 2023 Autor Opublikowano 26 Września 2023 9 godzin temu, macieklfc napisał(a): Hej, czy wymieniłeś tego jeża bez rozklejania lampy? da radę go odkrecic? Niestety bez rozklejenia się nie da. W lampie są 2 diody. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi