_Bartek_ Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witojcie Widział ktoś taką obudowę? Gdzie takie coś można wyrwać? Bardzo ładnie wygląda i dobre miejsce na wskaźnik... Pozdrawiam
lookhash Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam. W dziale "sprzedam" trzeci temat od gory(przyklejony)
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Jakby kogoś interesowała to mam taką do sprzedania za 250 złotych firmy podi ściągana z USA.
kepasa Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 widziałem ... u siebie... od Poźka URL=www.fotosik.pl][/url][br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 21:45_________________________________________________i oczywiście działa
RAFLIK A4 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 mam pyt czy taka obudowa jest do A4 AFN 97rok?
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Kepasa :shocked: Gdzieś ty tak szybko jechał [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 21:56_________________________________________________ mam pyt czy taka obudowa jest do A4 AFN 97rok? ta konkretnie pasuje do B6 i B7 do Twojego nie podejdzie
Ambro Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Chciałbym odświeżyć temat Są gdzieś może na rynku takie obudowy na wskaźnik ale pasujące do B5 ?
poziek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Chciałbym odświeżyć temat Są gdzieś może na rynku takie obudowy na wskaźnik ale pasujące do B5 ? Są ale trzeba ciągnąć z USA. W PL nie widziałem
Ambro Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Nie zależy mi na tym aż tak. ale dziękuje za informacje Chyba zamontuje przy nawiewie przedniej szyby, tak jak Ty miałeś w swojej B6.
Rogalotti Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Zobacz zdjecia, ja miałem w passacie B5 wiec do A4 B5 takze bedzie pasowac http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=16 To produkt firmy AutoMeter koszt w USA ok. 30dolarów. Pozdrawiam.
Ambro Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 a czy patrząc na zegary te wskaźniki przy kierownicy nie zasłaniają trochę ?
Rogalotti Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Minimalnie dół wskaźników. Ale to jest najlepsze z mozliwych umiejscowienie dod. zegarów. Dlaczego ? dlatego że intuicyjnie permanentnie jak jeździsz całe życie jestes nauczony patrzenia w to konkretne miejsce. Bardzo to ułatwia monitorowanie tego co sie dzieje na zegarach. Na słupku odradzam - pogrubiasz w ten sposób słupek i mniej widzisz na przejsciach dla pieszych (zakretach). Na desce po srodku - musisz krecic głowa albo oczami jest to meczace. Na kolumnie u góry jest idealnie. Pozdrawiam.
Ambro Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 No właśnie najchętniej bym umieścił za kierownicą. Gdyby były te obudowy dostępne w PL to od razu bym brał.
poziek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Ja jakoś nie mogłem się przyzwyczaić do patrzenia na wskaźniki nad kolumną...Cała uwaga wtedy skupiała się na wskaźniku boostu i nie patrzyłem na drogę. Jak mam wskaźnik na desce to mimo że na niego patrzę to kontem oka widzę też drogę. Ale może po prostu ja mam takiego zezolca
Jarol Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 A moze by zrobic akcje zbiorowego zakupu takich obudów z USA, wtedy wyjdzie dużo taniej na przesyłce. Ja jak co jestem chętny.
Rekomendowane odpowiedzi