xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Lutego 2023 Opublikowano 6 Lutego 2023 Proszę o wypisanie odemnie jednej osoby Wiktoria 17l . Za resztę puściłem przelew 1
Hugo Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Opublikowano 7 Lutego 2023 Przypominamy, że dzisiaj jest termin wpłaty zadatków za zlot. 100zł za każdą jadącą osobę. Kilka osób zapytało czy jest opcja wyboru Grand Stasinda. W tej chwili jest brak wolnych miejsc. Mamy dostać informacje i jeżeli się zwolnią miejsca to będzie można z takiej opcji skorzystać. Tylko wtedy już jest dopłata 220zł do zlotu. Dodatkowo wykupiliśmy dla wszystkich obiady w piątek. Więc jak przyjedziecie i się zameldujecie, to możecie od razu pójść i zjeść coś ciepłego i dobrego. 4 1 3
Deniro Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 Będzie jakaś aktualizacja ? zlot oplacony a nie ma informacji w liście
Michu1996 Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 Godzinę temu, Deniro napisał(a): Będzie jakaś aktualizacja ? zlot oplacony a nie ma informacji w liście Z doświadczenia powiem- cierpliwości
Hugo Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Opublikowano 9 Lutego 2023 4 godziny temu, Deniro napisał(a): Będzie jakaś aktualizacja ? zlot oplacony a nie ma informacji w liście Krakusy mają ferie zimowe do końca tygodnia. Jak tylko Jarek wróci i zrobi aktualizację, to będzie też aktualizacja listy na forum. Na spokojnie ? 1
Hugo Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Opublikowano 14 Lutego 2023 Aktualizacja wpłat zrobiona. Sprawdzajcie czy się wszystko zgadza ? 2
Hugo Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Opublikowano 15 Marca 2023 Jarek zrobił aktualizację wpłat, a ja pokolorowałem listę. Jak coś nie gra to dawajcie znać ? 2 1
Gwerty Opublikowano 28 Marca 2023 Opublikowano 28 Marca 2023 Niestety u nas coraz mniejsze szanse że się pojawimy. Młody ma gorączkę 3
wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Do tej pory boli mnie głowa od tych........................ Eresów ? 3
poleczek Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Ja do tej pory zastanawiam się kto mnie wywiózł na Słowację ? 1 8
wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, poleczek napisał(a): Ja do tej pory zastanawiam się kto mnie wywiózł na Słowację ? Niezła Faza musiała byc ?
Hugo Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, poleczek napisał(a): Ja do tej pory zastanawiam się kto mnie wywiózł na Słowację ? Ja z początku myślałem, że żartujesz, ale okazało się, że faktycznie podróżowałeś po Europie ? Widzisz jakie fajne atrakcje na zlocie
Rekomendowane odpowiedzi