ŁukaszWLKP Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Witam. Poszukuję dekielki do felg z logo Audi w rozmiarze 64mm na zewnątrz i 61mm wewnątrz. Kupował ktoś takie? Z góry dziękuję za pomoc ?
dekiel 13 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 To nie są ori felgi do których dekle potrzebujesz ?
Langista Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Pokaż te felgi, coś mi się tylko kojarzy z felgami z A6..
ŁukaszWLKP Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Godzinę temu, dekiel 13 napisał(a): To nie są ori felgi do których dekle potrzebujesz ? Nie, to są felgi firmy Anzio 18". Dodałem zdjęcie o jakie chodzi
dekiel 13 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Lepiej bedzie nakleić jakieś zgrabne logo na te ori dekielki które masz z felgami. Nie widziałem dekielków o tych parametrach , szczególnie średnica wewnętrzna jest nietypowa.
ŁukaszWLKP Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2023 1 godzinę temu, dekiel 13 napisał(a): Lepiej bedzie nakleić jakieś zgrabne logo na te ori dekielki które masz z felgami. Nie widziałem dekielków o tych parametrach , szczególnie średnica wewnętrzna jest nietypowa. No właśnie kilka osób na allegro wystawia na sprzedanie takie dekielki ale z naklejonymi logo więc tak zrobię ? dzięki
Rekomendowane odpowiedzi