Audiblackbandit Opublikowano 26 Stycznia 2023 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Witam, wymieniłem poduszkę skrzyni biegów (meyle) nie było żadnej kropki, i po wymianie jest dużo głośniej w środku w samochodzie , co to może byc ??
piotrsob1 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Albo jakość że śmietnika, albo źle zamontowana ....? Daj zdjęcia tej zamontowanej poduszki ....
Audiblackbandit Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2023 Nie mam własnie zdj zamontowanej , a da się źle zamontować ?
Audiblackbandit Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2023 Dodam jeszcze że kupiłem ją bez łapy i kosztowała tylko 80 zł w sklepie
piotrsob1 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Opublikowano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Da się ją źle zamontować .... Jeżeli tak jest w tym Twoim przypadku to na zdjęciach będzie to do ustalenia .... W Takiej pozycji powinien być zamontowany zaznaczony na czerwono rygiel ograniczający jej maksymalne wychylenie do góry: Jak będzie obrócony na śrubie o 90 stopni to działanie poduchy będzie zablokowane na sztywno.... Edytowane 27 Stycznia 2023 przez piotrsob1
nik23 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Jest też sprawa czy dobrze poduszkę dobrałeś zależnie od silnika to jakoś kolorami było
Audiblackbandit Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2023 Temat załatwiony , kupiłem poduchę z łapą swaga założone i cichutko już w środku
piotrsob1 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Opublikowano 27 Stycznia 2023 To daj z ciekawości zdjęcie starej poduchy jak jej jeszcze nie wyrzuciłeś ....
Audiblackbandit Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2023 Nie mam zdj , ale po ściągnięciu nie było żadnych numerów seryjnych na poduszce i po założeniu swaga jest tak jak byc powinno
Rekomendowane odpowiedzi