Dibo Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Nie tylko Razem ze spoilerem znika znaczek OOOO z tylnej klapy, oprócz tego polerka samochodu Zdjęcie jeszcze na starym setupie (H&R -60/40mm, standard grill):
slepy Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Dibo mogłeś się pokusić o klapę USa :gwizdanie:, u mnie pierścienie też idą out, będzie szerzej
Dibo Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Klapę USA mogłem mieć, tą co topor kupił Nawet miałem ją kupować ale obejrzałem zdjęcia B5 z uesejową klapą i europejską i doszedłem do wniosku że na euro szerzej tył wygląda i nie będzie klapy USA. Także dzięki temu Karol ma klapę i nie przeklina na mnie że mu spod nosa ją sprzątnąłem
slepy Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 no w sumie racja , jak odbierzesz furkę to dawaj fotki
Dibo Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Dużo robi rejestracja. W euro jest niska i szeroka dzięki czemu optycznie auto wydaje się niższe i szersze, w USA jest wysoka i wąska co z kolei optycznie podnosi auto. W Psku jest jedno czerwone B5 właśnie z USA i ma taką klapę. Powiem Ci że na żywo aż takiego szału nie robi, jedynym plusem jest że jest inaczej, oryginalnie Dlatego przez myśl ostro mi przeszła ta klapa (zwłaszcza że jej cena była ) ale po obejrzeniu fot odpuściłem. slepy działałeś coś w temacie obijania boczków ?
slepy Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 no właśnie kaarwa nie , narazie składam kasę bo mam inne wydatki, do tego muszę odnowić fele, kupić opony, no i pasuje mi gwint :gwizdanie:, ale będę o tym myślał, za niedługo
Dibo Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Bo u mnie w domu od jesieni leży i czeka na ciepło skóra na boczki Przy okazji wymienię mieszek bo mnie ten niebieski kolor drażni. Tylko nie wiem czy perforowany czy zwykły Coś bym jeszcze zrobił z dywanikami, ale pasują mi jakieś koxy a tu dużego wyboru nie ma. No i szukam FISa w "normalnych" pieniądzach.
slepy Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja doyebałem liste i mam z 30 rzeczy do ogarnięcia/kupienia/zmodzenia, tylko czekam na ciepło
Dibo Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Ja tylko co mam w opisie W sumie znalazłoby się jeszcze trochę innych rzeczy, ale na to auto mam pewną koncepcję. Jako że auto było golasem to w tym kierunku idę. Ma być prymitywnie i surowo, bez zbędnych bajerów. Ta surowość B5 ma coś w sobie Praktycznie jedynym "future bajerem" będą LEDy S6 i to nie wiem do końca czy je jeszcze włożę.
slepy Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jak tylko się ociepli zaczynam rezanie, wiele rzeczy już mam, parę czeka z tamtego sezonu :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 To tak jak ja Czekam na efekty Twojej pracy Tak w ogóle to musimy się kiedyś gdzieś ustawić i zespotować, bo aż tak daleko nie mamy do siebie.
konradzed Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Nie wiem dlaczego, ale nie mogę powiększyć fotek w pierwszym poście.
Armi Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Miałem w planach klapę USA (min. tę którą sprzątnął mi sprzed nosa topor) ale po przeczytaniu Waszej rozmowy powoli zmieniam zdanie Mi znaczek OOOO odpadł sam i rzeczywiście zrobiło się szeroko. Jak klapa USA miała by mi to popsuć to dziękuję.
Dibo Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Konrad nie otworzą Ci się, muszę jeszcze raz wrzucić bo zniknęły z hostingu. A tak poza tym to widziałeś auto na żywo armistead tak mi się wydaje.
konradzed Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgadza się. A już myślałem, że nikt nie pamięta mojego wypadu do Rzeszowa.
Dibo Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Ja pamiętam bo dość długo rozmawialiśmy (ja to ten duży w polarze klubowym ).
slepy Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 To tak jak ja Czekam na efekty Twojej pracy Tak w ogóle to musimy się kiedyś gdzieś ustawić i zespotować, bo aż tak daleko nie mamy do siebie. no im cieplej tym będzie więcej zrobione , no a spota trzeba jakiegoś zmodzić
Dibo Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Byłem dzisiaj obejrzeć postęp prac I powiem że z tyłu będzie W sobotę odbieram auto to wrzucę jakieś foto
slepy Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 no to nie czekaj z fotkami, zaraz jak będziesz miał furkę to wrzucaj
Rekomendowane odpowiedzi