Dibo Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 Plan był zderzak spasować do serii. Body nie będę robił bo przy 1.8 bez Q nie ma to sensu. Jakbym miał 1.8TQ to już bym kompletował graty pod body RS4 Zderzak S4 za bardzo nie różni się od serii, a ja szukam właśnie czegoś żeby była różnica i żeby był niższy. Co do skóry to reszta by była czarna wewnątrz a tylko siedzenia i boczki bananowe
jedrekx Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Co do skóry to reszta by była czarna wewnątrz a tylko siedzenia i boczki bananowe :naughty właśnie dlatego ja bym zostawił czerń...
Kowi87 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Z tym obnizaniem wizualnym przez body to nie przesadź bo zrobi sie niski i wąski :gwizdanie: a tym bardziej przy tym zderzaku od RS zwężanym, ja bym wolał dać zderzak od Eski na tył i dyfuzor w akiś kolor zeby sie wyróżniał od reszty zderzaka w ciemnym kolorze
slepy Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Plan był zderzak spasować do serii. Body nie będę robił bo przy 1.8 bez Q nie ma to sensu. Jakbym miał 1.8TQ to już bym kompletował graty pod body RS4 Zderzak S4 za bardzo nie różni się od serii, a ja szukam właśnie czegoś żeby była różnica i żeby był niższy. Co do skóry to reszta by była czarna wewnątrz a tylko siedzenia i boczki bananowe za mną chodzi ta skóra, jakbym miał klimę, to już by siedziała u mnie w aucie , a tak to nie chce sobie jajek odpażyć , i szukam materiałowych kubełków
Kowi87 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Plan był zderzak spasować do serii. Body nie będę robił bo przy 1.8 bez Q nie ma to sensu. Jakbym miał 1.8TQ to już bym kompletował graty pod body RS4 Zderzak S4 za bardzo nie różni się od serii, a ja szukam właśnie czegoś żeby była różnica i żeby był niższy. Co do skóry to reszta by była czarna wewnątrz a tylko siedzenia i boczki bananowe za mną chodzi ta skóra, jakbym miał klimę, to już by siedziała u mnie w aucie , a tak to nie chce sobie jajek odpażyć , i szukam materiałowych kubełków http://www.allegro.pl/item1030757324_fotele_recaro_audi_a4_s4_rs4_podgrzewane_el_reg.html
Dibo Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 slepy właśnie miałem Ci pisać że do Twojego koloru jest idealna skóra. A co do braku klimy to nie jest tak źle. Jedynie jak na dłużej zostawiasz auto to tylko w cieniu i jest Wiem bo sam nie mam klimy. Z tym obnizaniem wizualnym przez body to nie przesadź bo zrobi sie niski i wąski :gwizdanie: a tym bardziej przy tym zderzaku od RS zwężanym, ja bym wolał dać zderzak od Eski na tył i dyfuzor w akiś kolor zeby sie wyróżniał od reszty zderzaka w ciemnym kolorze Aż tak bardzo nie chcę obniżyć samym zderzakiem, w miarę rozsądku. Właśnie szukałem czegoś na tył i progów wśród firm tuningowych ale praktycznie wszystko zalatuje agro. Wśród ori też za dużego wyboru nie ma, dlatego myślałem o zderzaku RS4 z avanta i konkretnej rzeźbie
slepy Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Plan był zderzak spasować do serii. Body nie będę robił bo przy 1.8 bez Q nie ma to sensu. Jakbym miał 1.8TQ to już bym kompletował graty pod body RS4 Zderzak S4 za bardzo nie różni się od serii, a ja szukam właśnie czegoś żeby była różnica i żeby był niższy. Co do skóry to reszta by była czarna wewnątrz a tylko siedzenia i boczki bananowe za mną chodzi ta skóra, jakbym miał klimę, to już by siedziała u mnie w aucie , a tak to nie chce sobie jajek odpażyć , i szukam materiałowych kubełków http://www.allegro.pl/item1030757324_fotele_recaro_audi_a4_s4_rs4_podgrzewane_el_reg.html Kowicz malina, obetnij mi tylko jedno zero i po nie jadę
Dibo Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 No właśnie cena To już w skórze kilka razy pojawiło się tańsze Recaro na allegro. slepy bierz tego banana bo ja coraz bardziej myślę czy go nie kupić
slepy Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 nie, nie bez klimy skóry nie biorę :gwizdanie:, chodzą właśnie za mną te recaro , ale cena miażdży , ostatnio wisiały na allegro ciemne półskóry, ale chciał za nie 1000zł, z groszami, a ja za fotele tyle nie dam :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 A tak poza tym to przymierzam się do oklejenia ramki grilla jakąś folią. Podobno efekt jest zbliżony do malowania, ale za to farba nie odpryskuje Co radzicie: czarny mat, carbon a może coś egzotycznego ?
slepy Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 A tak poza tym to przymierzam się do oklejenia ramki grilla jakąś folią. Podobno efekt jest zbliżony do malowania, ale za to farba nie odpryskuje Co radzicie: czarny mat, carbon a może coś egzotycznego ? no ja też muszę folią oblecieć, bo pomimo sciągnięcia całego poprzedniego malowania do zera, odtłuszczenia, i 5 warstw czarnej satyny, zaczął jeebany odpryskiwać
Dibo Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 Przerabiałem ten temat jak miałem ramkę przedlifta malniętą w czerń. Masz namiar na jakąś dobrą folię do obklejenia ?
soolek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Przerabiałem ten temat jak miałem ramkę przedlifta malniętą w czerń. Masz namiar na jakąś dobrą folię do obklejenia ? Efekt jest lepszy od malowania :gwizdanie: Dibo, rób czarny mat - połysk się za bardzo błyszczy jak na ramkę a egzotyka w Twoim kolorze to odpada raczej. Carbon będzie się miał nijak do reszty. Ja brałem u tego kolesia: http://allegro.pl/item987989406_folia_czerwona_niebieska_zolta_zielona_tunin.html
d3b4 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Przerabiałem ten temat jak miałem ramkę przedlifta malniętą w czerń. Masz namiar na jakąś dobrą folię do obklejenia ? Efekt jest lepszy od malowania :gwizdanie: Dibo, rób czarny mat - połysk się za bardzo błyszczy jak na ramkę a egzotyka w Twoim kolorze to odpada raczej. Carbon będzie się miał nijak do reszty. Ja brałem u tego kolesia: http://allegro.pl/item987989406_folia_czerwona_niebieska_zolta_zielona_tunin.html ile arkuszy zuzyles? :gwizdanie:
soolek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Jeden Kupiłem na oko arkusz 20x70 i niestety do ramki grilla zabrakło chyba ze 3-4 cm, więc chwilowo jest sztukowane, ale widać dopiero jak się przyjrzysz z bliska - zresztą jest nowa koncepcja, więc i tak zaraz będą zmiany Oklejanie nie jest trudne. Trzeba sobie tylko zostawić odpowiednie zapasy po bokach, żeby było za co dobrze naciągnąć folię po rozgrzaniu.
michu93 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 chłopaki, weźcie się lepiej za montaż klimy a apropo skóry to może nie w kubełku -> http://www.allegro.pl/item1024690819_komplet_foteli_audi_a4_95_01_kombi_jasne_skory.html
Dibo Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 Rezać klimę to od razu z mocniejszym silnikiem [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 15:47_________________________________________________A donośnie tej folii do obklejania, to jak z jej trwałością ? Bo zastanawiam się czy rączek przy boczkach (tam gdzie są przyciski do szyb) nią nie obkleić
soolek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Z trwałością to nie wiem. Ramka grilla jeździ jakieś 2 tygodnie i ... zero uszkodzeń, ale to ramka. Rączki możesz okleić - jak się spsuje to zerwiesz. Koszt żaden.
Kowi87 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Rezać klimę to od razu z mocniejszym silnikiem [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 15:47_________________________________________________A donośnie tej folii do obklejania, to jak z jej trwałością ? Bo zastanawiam się czy rączek przy boczkach (tam gdzie są przyciski do szyb) nią nie obkleić Ja mam folie 3m na plastiku przy lewarku trzymam na niej w sumie tylko telefon a i tak zdołał juztam troche porysować, wiec mysłe raczki też sie porysują :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 Bo właśnie mam je jasne, a że kolejne elementy wnętrza idą w czerń to i te plastiki bym zrobił czarne.
Rekomendowane odpowiedzi