Raresz Fochatek Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Witam. W tym roku bede polowal na jakas b5 w 1.8t. Przy okazji chcialem zamowic kabel MPPS i sie pobawic WinOLS. Czy rocznik b5 ma jakies znaczenie? Tzn czy te sterowniki w poliftach byly na tyle inne, ze zeby sie w to pobawic trzeba miec ten sterownik z polifta czy to nie ma znaczenia? Nie jestem tego pewien ale chyba w TDI w jednym dalo sie robic to normalnie przez kabel a w starszych sterownikach trzebabylo cos przelutowywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Wszystkie na elektronicznym pedale gazu ida po obd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raresz Fochatek Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Dzieki za odpowiedz, mimo wszystko nadal nie wiem po czym rozpoznac ktore to sa. Auto prawdopodobnie bede kupowal online wiec nie zajrze pod maske(rozumiem ze szukam takiej z elektryczna przepustnica wiec byloby widac). Da sie to jakos ocenic po roczniku? Czy po prostu wszystkie 1.8t w b5 mialy elektroniczny pedal gazu? Ewentualnie czy wszystkie AEB? Moze pytanie dosc glupie ale mialem 2 AFNy w ktorych grzebalem i jedno 1.8t w ktorym wogole nie zagladalem pod maske(stad zerowa wiedza - teraz mam 1.8t w b6 wiec wiem ze jest elektryczna przepustnica ale nie mam pojecia jak to wyglada w b5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 (edytowane) Musi byc elektroniczna przepustnica, a roczniki to raczej od 1999. Aeb odpada. Edytowane 4 Marca 2023 przez przem8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raresz Fochatek Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Siema, dzieki jeszcze raz juz wszystko wiem. Musi byc Me7.5 czyli praktycznie wszystkie 150hp, oprocz AEB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi