marcin_o23 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) u mnie tak siadły, że niżej bym nie chciał, u mnie też jeździ moja połówka Edytowane 19 Marca 2023 przez marcin_o23 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 W dniu 18.03.2023 o 23:54, FroS-t napisał(a): Rotiform SPF albo Rotor ale ten z b8 co mi został 19x8,5 et43 bo on siada idealnie na równo z buda w tym a3 Rotor idealnie pasuje widzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4a.fanatic Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Gratulacje zakupu ? już teraz super się prezentuje a z smaczkami które są w planach będzie idealnie ? śledzę Twoje tematy i ten również idzie do obserwowanych..powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Mały Up Auto zarejestrowane i mamy już docelowe tablice, przy okazji kupiłem ukryte ramki, na które wcześniej wleciał CarPro Dlux Usunąłem też naklejki z szyb i znaczek "3" z grilla bo każdy pytał czy to prawdziwe s3 Przyciemniłem przednie szyby i auto trochę domyłem... No i doszedł Eibach Sportline, myślę że w tym miesiącu uda się ogarnąć montaż dzięki @tomekhxc Pozdr! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Śliczna jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 7 godzin temu, szafa napisał(a): Śliczna jest ? Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Lampeczki z tyłu coś przyciemniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Adam87 napisał(a): Lampeczki z tyłu coś przyciemniasz? Chyba nie, wyglada to w miarę ale nie wiem sam, wypolerowane lampy z krystaliczna przezroczystością tez mega wyglada, jakiś ciagle mi się to kojarzy z wsią , chodź dyno od Steka fajnie wyglada , nie wiem sam, zobaczymy Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez FroS-t 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareQ Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @FroS-t jak oceniasz jakosc wnetrza A3 8V w porownaniu do B8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Myśle ze porównywalnie, w 8P było gorzej niż w b8, ale tutaj jest porównywalnie, chodź wiadomo dekory, liczniki, nowsze wiec w lepiej się prezentują…ogólnie mega fajne auto, na tyle ze chodzi mi po głowie sprzedaż b8 i kupno drugiego 8V albo najlepiej s3 8V w sedanie…. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 W B8 poskąpiłeś to chociaż tutaj jakiś 6-tłok bym widział 8V w sedanie bajka. Może kiedyś też dla żony wpadnie takie cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Wandej napisał(a): W B8 poskąpiłeś to chociaż tutaj jakiś 6-tłok bym widział 8V w sedanie bajka. Może kiedyś też dla żony wpadnie takie cudo Nie chodzi o poskąpienie,, długo o tym myslem co wrzucić uwierz mi ale o to ze zestaw jest p&p mój biegły zawsze mi obroni jak to miało miejsce w b8 kojaka jak nie daj Boże dojdzie do dzwona to raz a dwa, zaciski większe potrzebują adaptera, teraz pytanie kto robi adapter, ktoś kto ma zakład ? Ktoś daje gwarancje? Może jakąś Homologację ? Nie mam tu nic złego na myśli, nikogo nie mam zamiaru obrażać, czy podejrzewać ze robi lipę, ale H4mm3r pokazał mi jak wyglada pęknięty adapter….mam nadzieje ze Tomek nie będzie zły, bo to jego fota ale tak to wyglada… A jak pier...nie w czasie jazdy, hamowania? Co wtedy? Do kogo się zgłosić? Ktoś się poczuje do odpowiedzialności, ktoś da gwarancje na takie coś, na taki adapter? Temat trochę rzeka, bo zaciski fajnie mieć wielkie ale co dalej jak coś się stanie, koleś co zrobił adapter bierze na klatę wszystko ? Bo jak się coś wy***ie to nie sądzę… Jakby zaciski były p&p to uwierz mi ze założyłbym największe jakie się da, może jestem zesrusem ale wole trochę mniejsze a …. no właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 40 minut temu, FroS-t napisał(a): Nie chodzi o poskąpienie,, długo o tym myslem co wrzucić uwierz mi ale o to ze zestaw jest p&p mój biegły zawsze mi obroni jak to miało miejsce w b8 kojaka jak nie daj Boże dojdzie do dzwona to raz a dwa, zaciski większe potrzebują adaptera, teraz pytanie kto robi adapter, ktoś kto ma zakład ? Ktoś daje gwarancje? Może jakąś Homologację ? Nie mam tu nic złego na myśli, nikogo nie mam zamiaru obrażać, czy podejrzewać ze robi lipę, ale H4mm3r pokazał mi jak wyglada pęknięty adapter….mam nadzieje ze Tomek nie będzie zły, bo to jego fota ale tak to wyglada… A jak pier...nie w czasie jazdy, hamowania? Co wtedy? Do kogo się zgłosić? Ktoś się poczuje do odpowiedzialności, ktoś da gwarancje na takie coś, na taki adapter? Temat trochę rzeka, bo zaciski fajnie mieć wielkie ale co dalej jak coś się stanie, koleś co zrobił adapter bierze na klatę wszystko ? Bo jak się coś wy***ie to nie sądzę… Jakby zaciski były p&p to uwierz mi ze założyłbym największe jakie się da, może jestem zesrusem ale wole trochę mniejsze a …. no właśnie Nie ma dyskusji że nikt na siebie tego nie weźmie wiadomo. Jednak coś więcej można założyć zarówno do B8 jak i 8V na oryginalnych gratachNic tutaj nie proponuję chodzi mi jedynie o kwestię co można zrobić przy aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 49 minut temu, Wandej napisał(a): Nie ma dyskusji że nikt na siebie tego nie weźmie wiadomo. Jednak coś więcej można założyć zarówno do B8 jak i 8V na oryginalnych gratachNic tutaj nie proponuję chodzi mi jedynie o kwestię co można zrobić przy aucie Mi to najbardziej się podobają te co kiedyś wstawiłeś na Face 10-tłoków Akebono, to jest petarda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 48 minut temu, FroS-t napisał(a): Mi to najbardziej się podobają te co kiedyś wstawiłeś na Face 10-tłoków Akebono, to jest petarda.... Fakt. Sam się zastanawiam czy tego nie montować ale…22kg jedna tarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Siema Eibach Sportline założony, minęło zaledwie kilka dni, więc jeszcze się nie ułożyły ale że miałem koła poskładane to już wszystko wrzuciłem Rotor z B8 19x8,5 cala et 43 na oponie Falken Azenis 225/35/19 Wrzuciłem powłokę, ja zawsze z resztą CarPro Dlux i CarPro Gliss Auto brudne, chodź na zdjęciach nie widać, na szybko zrobiłem dziś fotki, jak dla mnie Eibach Sportline to za mało, ja to bym wrzucał gwint ale to nie ja latam na co dzień, miało być praktycznie i jest, chodź nadkola w sedanie są ogromne i 19x8,5 et 43 nie robi w ogóle wrażenia na 8V gdzie w a3 8P już było prawie na styk, nie wiem sam jak dla mnie za duże et i chyba zostawię te koła na zimę a na przyszłe lato coś innego założę, trochę sytuacje poprawiła by opona 235 a nie 225 ale takie miałem, praktycznie nówki po poprzedniej więc założyłem i tam musiały takie być opony bo springi tak siadły że by szurało... Jak sprężyny się ułożą to zrobię jakieś foty, te na szybko pod domem, ale na chwilę obecna tak to wygląda... Pozdr! 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Klasycznie ale z pie***** m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Siema Eibach Sportline się ułożył Dziś mycie Tak to teraz wygląda... Jeśli chodzi o stylistkę to naprawdę to auto to jest absolutny top jak dla mnie, z jakiej strony nie spojrzysz wygląda znakomicie Widziałbym tu inne koła coś na styl Motec Ultralight ale to z gwintem, dlatego zostaje OEM+ bo tak się podoba mojej drugiej połówce, niedługo lakiernik ogarnie przedni zderzak z maską od odprysków i wtedy wlecą powłoki a potem dalej coś pogrzebiemy... Pozdr! 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Nie jeżdzić bo się zakurzy , podziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi