Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 pozamiatane...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eeeeh, ciężko będzie się przyzwyczaić.

Do tej pory nie ogarniam nowych oznaczeń silnikowych w różnych modelach marki.

• Lubię to 1
Opublikowano

Siedzą modre głowy i myślą co by tu zepsuć :facepalm:

• Lubię to 1
Opublikowano

Ciesze się że poznałem motoryzację z przełomu lat 90/2000... 

w tych latach dostawaliśmy chyba to co najlepsze. To czego doświadczyłem oraz pozytywne wspomnienia pozostaną na zawsze... Natomiast współczesna motoryzacja hmm chyba zapomnieliśmy za co kochamy samochody i o co w tym tak naprawdę chodzi....

PS zapomnieli napisać co się stanie z A5...

Opublikowano

Chrońmy A4ki od zapomnienia tak szybko ... odejdą.

Opublikowano

A4 nadal będzie ale jedynie jako pełny elektryk , swoją drogą ciekawe kiedy będzie premiera i jakie baterie. Spalinowe i tak odejdą w zapomnienie szybciej niż się niektórym wydaje , jak dla mnie elektryk spoko, czekam tylko na nową technologię bateri.

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, matbruk napisał(a):

A4 nadal będzie ale jedynie jako pełny elektryk , swoją drogą ciekawe kiedy będzie premiera i jakie baterie. Spalinowe i tak odejdą w zapomnienie szybciej niż się niektórym wydaje , jak dla mnie elektryk spoko, czekam tylko na nową technologię bateri.

jak poprawią zasięg i czas ładowania to spoko... puki co to hm hm hm... kolejna sprawa, elektryk jest o wiele mniej skomplikowany niż spalinówka to jakim cudem jest od niej o wiele droższy? I tak na koniec elektryk powinien być prostszym autem niż spalinówka, więc jestem ciekaw co wymyślą aby serwis w kasie dla producenta się zgadzał...

Opublikowano

Na koniec to i tak każdy będzie ładował elektryka agregatem na ropę :facepalm:

• Lubię to 2
Opublikowano
W dniu 5.05.2023 o 13:32, Elhape napisał(a):

Na koniec to i tak każdy będzie ładował elektryka agregatem na ropę :facepalm:

Raczej fotowoltaika plus magazyn energii , ładowarki indukcyjne w miejscach postojowych , i tradycyjna sieć ładowarek upchanych gdzie się tylko zmieszczą, oczywiście najpierw musi się przetransformować całą sieć energetyczna, ale po to wlasnie mają powstać elektrownie atomowe.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...