Hugo Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Taka sytuacja ? Fani są zbulwersowani. Audi potwierdziło, że co zrobi z kultowym A4 WRC.NET.PL W mediach wrze po tym, jak pojawiły się spekulacje na temat poważnych zmian w nazwach... 2
krzysiek_f Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Eeeeh, ciężko będzie się przyzwyczaić. Do tej pory nie ogarniam nowych oznaczeń silnikowych w różnych modelach marki. 1
Rob@k Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Siedzą modre głowy i myślą co by tu zepsuć 1
sahipp Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Ciesze się że poznałem motoryzację z przełomu lat 90/2000... w tych latach dostawaliśmy chyba to co najlepsze. To czego doświadczyłem oraz pozytywne wspomnienia pozostaną na zawsze... Natomiast współczesna motoryzacja hmm chyba zapomnieliśmy za co kochamy samochody i o co w tym tak naprawdę chodzi.... PS zapomnieli napisać co się stanie z A5...
dekiel 13 Opublikowano 25 Marca 2023 Opublikowano 25 Marca 2023 Chrońmy A4ki od zapomnienia tak szybko ... odejdą.
matbruk Opublikowano 1 Maja 2023 Opublikowano 1 Maja 2023 A4 nadal będzie ale jedynie jako pełny elektryk , swoją drogą ciekawe kiedy będzie premiera i jakie baterie. Spalinowe i tak odejdą w zapomnienie szybciej niż się niektórym wydaje , jak dla mnie elektryk spoko, czekam tylko na nową technologię bateri. 1
sahipp Opublikowano 1 Maja 2023 Opublikowano 1 Maja 2023 3 godziny temu, matbruk napisał(a): A4 nadal będzie ale jedynie jako pełny elektryk , swoją drogą ciekawe kiedy będzie premiera i jakie baterie. Spalinowe i tak odejdą w zapomnienie szybciej niż się niektórym wydaje , jak dla mnie elektryk spoko, czekam tylko na nową technologię bateri. jak poprawią zasięg i czas ładowania to spoko... puki co to hm hm hm... kolejna sprawa, elektryk jest o wiele mniej skomplikowany niż spalinówka to jakim cudem jest od niej o wiele droższy? I tak na koniec elektryk powinien być prostszym autem niż spalinówka, więc jestem ciekaw co wymyślą aby serwis w kasie dla producenta się zgadzał...
Elhape Opublikowano 5 Maja 2023 Opublikowano 5 Maja 2023 Na koniec to i tak każdy będzie ładował elektryka agregatem na ropę 2
matbruk Opublikowano 25 Maja 2023 Opublikowano 25 Maja 2023 W dniu 5.05.2023 o 13:32, Elhape napisał(a): Na koniec to i tak każdy będzie ładował elektryka agregatem na ropę Raczej fotowoltaika plus magazyn energii , ładowarki indukcyjne w miejscach postojowych , i tradycyjna sieć ładowarek upchanych gdzie się tylko zmieszczą, oczywiście najpierw musi się przetransformować całą sieć energetyczna, ale po to wlasnie mają powstać elektrownie atomowe.
Rekomendowane odpowiedzi