depek10 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia W dniu 3.04.2023 o 14:03, Muskel1 napisał(a): Hej. Podobno jak się przechodzi z wersji przedostatniej MHI2_ER_AUG22_K3344 do nowej MHI2_ER_AUG22_K3346 to trzeba zaznaczyć w GEM(zielone menu) User Defined SWDL, co o tym sądzisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Tak trzeba zaznaczyć SWDL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD6800H Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) @Muskel1 a czy masz doświadczenie z konwersją MMI z wersji USA -> EU? Brakuje mi języka polskiego, chce zaktualizować MMI. MIB3 Audi A5 polift. Edytowane 16 Lutego przez AMD6800H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domario Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego W dniu 17.01.2024 o 13:28, Muskel1 napisał(a): Tak trzeba zaznaczyć SWDL. Musi być zaznaczone SWDL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Do czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domario Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 56 minut temu, Muskel1 napisał(a): Do czego? Do nowej wersji MHI2_ER_AUG22_K3346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Jeżeli masz aktualnie wersję K3344 to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domario Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Jeżeli masz aktualnie wersję K3344 to tak. Mam wersję K3346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego To co chcesz aktualizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domario Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Teraz, Muskel1 napisał(a): To co chcesz aktualizować? Nie to chyba jest najnowsza wersja K3346.A ten swdl to służy do aktualizacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Po pierwsze jesteś w temacie poświęconym uruchomieniu podwójnej nawigacji, więc proszę aby nie mieszać tutaj wszystkiego do kupy, oraz zadawanie pytań dotyczących innych zagadnień w odpowiednich do tego tematach. Po drugie zacytowałeś kolegę, który zapytał czy jest konieczność zaznaczenia SWDL przy przejściu w wersji K3344 na wersję K3346 - więc Ci na to pytanie odpowiedziałem, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domario Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Po pierwsze jesteś w temacie poświęconym uruchomieniu podwójnej nawigacji, więc proszę aby nie mieszać tutaj wszystkiego do kupy, oraz zadawanie pytań dotyczących innych zagadnień w odpowiednich do tego tematach. Po drugie zacytowałeś kolegę, który zapytał czy jest konieczność zaznaczenia SWDL przy przejściu w wersji K3344 na wersję K3346 - więc Ci na to pytanie odpowiedziałem, że tak. Przepraszam za zamieszanie odnośnie mojego pytania i dziękuję za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari1234567 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Witajcie. Czy taki myk - jednocześnie z mapami Audi na FIS i z AA na "ekranie" jest możliwy w Delphi?! Obecnie na FIS działają mapy i mam tez uruchomione AA. Penie nie ale wolę się dopytać!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nie jest. Dotyczy to tylko dużych nawigacji i tylko poszczególnych (wymienionych na pierwszej stronie) wersji softów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari1234567 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 6 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie jest. Dotyczy to tylko dużych nawigacji i tylko poszczególnych (wymienionych na pierwszej stronie) wersji softów) Tak myślałem. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi