Michu1996 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Powoli emocje po zlocie opadają, więc można coś napisać Dziękujemy za wspólny weekend wśród pięknych aut i w otoczeniu znajomych twarzy Pogoda dopisała Do zobaczenia za rok 1
KonradA4troop Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Ja również się dołączam, to był świetny weekend w bardzo fajnym towarzystwie, oraz z fajnymi samochodami. Za rok na pewno też się pojawię i z góry już zamawiam przynajmniej taką pogodę jak była teraz. 1
K4rol81 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Jak co roku było za***iście , miejsce,klimat,ludzie,organizacja wszystko naj Widzimy się za rok 2
mariusz-jagi Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Cóż więcej napisać znów było wspaniale i pogoda się utrzymała. Bardzo dziękuję organizatorom i uczestnikom za wspaniały weekend.???? 1
Magdalenah Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Dzięki panowie i panie za spotkanie i byle do następnego ? podrzucam link do mojego albumu na Google - XXII ZLOT AUDI A4 KLUB POLSKA 2023 - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 130 new items added to shared album 2 5
Michu1996 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Magdalenah napisał(a): Dzięki panowie i panie za spotkanie i byle do następnego ? podrzucam link do mojego albumu na Google - XXII ZLOT AUDI A4 KLUB POLSKA 2023 - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 130 new items added to shared album Będzie co oglądać przy kawie
Magdalenah Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Michu1996 napisał(a): Będzie co oglądać przy kawie Ja nie wiem czy kawa będzie potrzebna 1
Pat 44 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Również Bardzo Dziękuje jak zawsze za Mój najlepszy Zlot w sezonie! Dziękuje wszystkim za mega atmosferę.. A organizatorom jak zawsze za profesjonalną organizacje ?Szacun Do zobaczenia za rok ?♂️ 1
Rekomendowane odpowiedzi