sivy79 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Siema wszystkim. posiadam radyjko concert na plyty i mam problem takiego typu ze: 1. nie mam podswietlonych klawiszy i pokretel ( moze cos zle jest podlaczone ale nie znam sie na tym ) 2. nie wiem czy mam aktywne glosniki w polce z tylu ale czasem sie nie wlaczaja a na wyswietlaczu radyjka pojawia sie napis BOSE ( jak sie nie pojawi wszystko fajnie gra ) 3. prosze o pomoc co z tymi pkt co wymienilem zrobic. dzieki i pozdrawiam all
Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Było o tym bardzo dużo informacji wystarczy ze wpiszesz concert w szukajce
sivy79 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 wpisuje i nic nie moge znalez a tym bardziej jak wpisuje concert to podaje ze nic nie odnaleziono.
jacekm Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tutaj wpisz : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=search2
domelq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wpisz w wyszukiwarkę Concert i CAN
Rekomendowane odpowiedzi