konradb9 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Czyli widzę, że zdania są podzielone odnośnie tych kierunków i jedyne co zostaje to czekać aż auto przypłynie. Tak właśnie się zastanawiałem bo wyczytałem gdzieś, że często przy lampach full led były najczęściej pomarańczowe kierunkowskazy.
minimum93 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego No opcje jak widać są dwie, jednoznacznie nikt nie odpowie niestety bo jak widzisz każdy z nas ma jakieś doświadczenia inne, natomiast koledzy mają racje że przeciwmgłowe może być razem z kierunkowskazami czerwonymi.
konradb9 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca No to czekamy, odezwę się jak auto już będzie u mnie z ostatecznym werdyktem
zaak_ Opublikowano Poniedziałek o 08:08 Opublikowano Poniedziałek o 08:08 On 2/16/2024 at 12:31 PM, Muskel1 said: Najpierw musisz ściągnąć w menadżerze plików odpowiedni zestaw danych. Najlepiej BCM2_a4 8w0907064bc.zdc Czy do A4 b9 lift bedzie ten sam plik zdc do pobrania ? Czy jakis inny ?
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 08:11 Opublikowano Poniedziałek o 08:11 Inny. Odpowiedni do zamontowanego BCM2 8W1...
Vagrico Opublikowano Poniedziałek o 21:51 Opublikowano Poniedziałek o 21:51 Panowie, śmieszne pytanie mam. Rozciąłem lampę od b9, udało mi się wyciągnąć płytkę od światła stopu i nie mogę dalej wyciągnąć płytki od kierunkowskazu, nie chce robić nic na siłę bo ten plastik wydaje się kiepski i łatwy do uszkodzenia. Mam wrażenie, że zbyt daleko krawędzi odciąłem obudowę i to mi właśnie wadzi. Więc która część powinna teraz odejść i w jaki sposób?
Rekomendowane odpowiedzi