FabianB Opublikowano 31 Maja 2023 Opublikowano 31 Maja 2023 (edytowane) Witam, brakuje mi tego elementu co poniżej na zdjęciach poglądowych, tej jakby wsuwki przykręcaną śrubą. Szukam tego po internecie i nie mogę tego wyszukać na necie. Jaki to ma numer własny, ewentualnie jakby ktoś podał link do strony z tym bardzo bym podziękował za pomoc. Edytowane 31 Maja 2023 przez FabianB
pelonek1 Opublikowano 31 Maja 2023 Opublikowano 31 Maja 2023 4 minuty temu, Langista napisał(a): A to nie jest część zderzaka? Jest.
Robero321 Opublikowano 31 Maja 2023 Opublikowano 31 Maja 2023 Jest i pęka przy lekkim dociśnięciu zderzakiem do jakiejś przeszkody....
FabianB Opublikowano 1 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2023 16 godzin temu, Robero321 napisał(a): Jest i pęka przy lekkim dociśnięciu zderzakiem do jakiejś przeszkody.... No u mnie akurat jest trochę tam pęknięte i tego nie ma, aczkolwiek myślałem że można to dokupić ten plastik, bo ma ta obudowa takie mocowanie w tym miejscu jakby można go było wsunąć..
Langista Opublikowano 1 Czerwca 2023 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Nie, to jest rowek aby wsunąć zderzak na pas.
afroo. Opublikowano 1 Czerwca 2023 Opublikowano 1 Czerwca 2023 To jest integralna część grilla, a nie zderzaka. Nie dokupisz tego. Jeśli zależy Ci na tym mocowaniu to musisz wymienić cały grill.
Rekomendowane odpowiedzi