Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Otwór na wkrętke do holowania z przodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Miałem ostatnio małą przygodę ze swoim B8 2008r w avancie i trzeba było wzywać lawetę. Wyciągam ten uchwyt do holowania z bagaja, wyciągam zaślepkę z przedniego zderzaka i ku naszemu zdziwieniu nie ma otworu żeby ją wkręcić ?

Poświęciłem latarką, ile się dało zajrzałem do środka i nie widać żadnego otworu w belce. Od razu przyszło mi do głowy że może belka jest z wersji angielskiej i coś było rzeźbione ale wujek Google wyjaśnił temat że nie ma różnicy i ten otwór znajduje się w 1 miejscu i zagadki do tej pory nie rozwiązałem.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Może zapomnieli zrobić. Już widziałem taką akcję. Przyjechały dwa nowe Superb-y na podniesienie mocy. Wjazd na hamownię i pierwsza sztuka podpięta. Jak wjechała kolejna to była niespodzianka, bo po zdjęciu zaślepki w zderzaku, nie było otworu w belce ? 

Opublikowano

Może była niechcący obrucona, sama beleczka i otwór do wkręcenia się niepokrywa z otworem w zderzaku ,np przy pracach blacharskich.

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, krzychuG napisał(a):

Może była niechcący obrucona, sama beleczka i otwór do wkręcenia się niepokrywa z otworem w zderzaku ,np przy pracach blacharskich.

Też o tym myślałem ale jakby była obrócona to te mocowanie którymi przykręcasz do chłodnicy by się nie pokrywały znowu 

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Hugo napisał(a):

Może zapomnieli zrobić. Już widziałem taką akcję. Przyjechały dwa nowe Superb-y na podniesienie mocy. Wjazd na hamownię i pierwsza sztuka podpięta. Jak wjechała kolejna to była niespodzianka, bo po zdjęciu zaślepki w zderzaku, nie było otworu w belce ? 

Koleś który przyjechał lawetą stwierdził że auto było bite i było coś rzeźbione co spowodowało moje mieszane uczucia ?

Opublikowano

Pewnie pas z Anglika włożony wraz z belką ?

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Langista napisał(a):

Pewnie pas z Anglika włożony wraz z belką ?

Czy Anglik czy nie wg google otwory są po tej samej stronie dlatego zgłupiałem ?

Opublikowano
Godzinę temu, leszekox napisał(a):

Czy Anglik czy nie wg google otwory są po tej samej stronie dlatego zgłupiałem ?

no ja mam anglika co prawda b6 i otwór jest w tym samym miejscu, a że był uderzony przodem to po zdjęciu zaślepki nie wkręce ucha do holowania bo podłużnia przestawiona :D

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, Ivanek napisał(a):

no ja mam anglika co prawda b6 i otwór jest w tym samym miejscu, a że był uderzony przodem to po zdjęciu zaślepki nie wkręce ucha do holowania bo podłużnia przestawiona :D

To uderzenie musiało być srogie skoro aż tak ją przestawiło ?

Osobiście uderzyłeś czy jak?

Wszystko się chyba wyjaśniło, nie chce mi się z ciekawości zderzaka ściągać szczerze mówiąc żeby ten otwór namierzyć ?

Opublikowano
54 minuty temu, leszekox napisał(a):

To uderzenie musiało być srogie skoro aż tak ją przestawiło ?

Osobiście uderzyłeś czy jak?

Wszystko się chyba wyjaśniło, nie chce mi się z ciekawości zderzaka ściągać szczerze mówiąc żeby ten otwór namierzyć ?

Nie, poprzednik w Anglii 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Ivanek napisał(a):

Nie, poprzednik w Anglii 

Ehh to chyba wszystko jasne ?

Dzięki serdeczne ?