Pioter2000 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Witam wszystkim bardzo serdecznie. Od niedawna stałem się posiadaczem pierwszej w moim życiu audi. Mam kilka pytań związanych z ustawieniem oświetlenia wewnątrz kabiny. Chodzi mi konkretnie o możliwość wybrania jednego z 30 dostępnych kolorów(wyczytałem w internecie)w listwach drzwi. Obecnie mam możliwość jedynie regulacji natężenia oświetlenia Bialego które jest w boczkach. Czy potrzebne jest w granie takiej funkcji czy jak to wyglada. Sprzedajacy mówił ze mam taka możliwość lecz w specyfikacji pojazdu widnieje kod qq1. Z góry dziękuje ze wszelkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) qq1 obsługuje tylko kolor biały. 42 minuty temu, Pioter2000 napisał(a): Sprzedajacy mówił ze mam taka możliwość wiadomo że masz taką możliwość, z tym że ta możliwość może wiązać się z wymianą sterowników drzwi , okablowania , diód podświetlających na kolorowe, parametryzacją modułu komfort . Ale ty chyba nawet nie masz podświetlania białego w listwie drzwi więc co chcesz tam podświetlić . Na Ali można chyba kupić takie zastawy ala konwersja ale nie orginał do 1k powinno się domknąć Edytowane 16 Lipca 2023 przez Lukaa5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari1234567 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Witam. Podpinam się pod temat. Mam w boczkach drzwi podświetlenie białe które zapala się tylko przy otwieraniu drzwi. Po zamknięciu gaśnie. Jak ustawić np. w VCDS-ie aby to podświetlenie było również przy zamkniętych drzwiach?! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Nie masz pakietu ambiente wiec nie ustawisz czegoś, czego fizycznie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari1234567 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 I wszystko jasne ;-( Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Twoje auto wyjechało z fabryki bez oświetlenia ambiente, czyli QQ0. Zarówno fotele jak i boczki oraz kierownicę i gałkę zmiany biegów ktoś dołożył. Najwidoczniej boczki pochodziły z auta z białym oświetleniem ambiente QQ1, dlatego masz je teraz u siebie. Zostały one u Ciebie najprawdopodobniej podłączone do oświetlenia wsiadania i wysiadania, dlatego tylko wtedy świecą. Tu masz listę wyposażenia Twojego auta, tak jak wyjechało z fabryki oraz zdjęcia w linku z tym fabrycznym wyposażeniem. VIN: WAUZZZF45JA110191 | Audi A4 Avant 2018 car history - Stat.vin STAT.VIN Car history Audi A4 Avant 2018 Black ➡️ VIN code: WAUZZZF45JA110191 Auction... A4 B9.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari1234567 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Dzięki wielkie za poświęcony czas i... chęci. Pozdrawiam i miłego popołudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert3218 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia W dniu 29.08.2023 o 11:24, Muskel1 napisał(a): Twoje auto wyjechało z fabryki bez oświetlenia ambiente, czyli QQ0. Zarówno fotele jak i boczki oraz kierownicę i gałkę zmiany biegów ktoś dołożył. Najwidoczniej boczki pochodziły z auta z białym oświetleniem ambiente QQ1, dlatego masz je teraz u siebie. Zostały one u Ciebie najprawdopodobniej podłączone do oświetlenia wsiadania i wysiadania, dlatego tylko wtedy świecą. Tu masz listę wyposażenia Twojego auta, tak jak wyjechało z fabryki oraz zdjęcia w linku z tym fabrycznym wyposażeniem. VIN: WAUZZZF45JA110191 | Audi A4 Avant 2018 car history - Stat.vin STAT.VIN Car history Audi A4 Avant 2018 Black ➡️ VIN code: WAUZZZF45JA110191 Auction... A4 B9.pdf 134.75 kB · 6 pobrań Witam, pomoże mi ktoś dowiedzieć się czegoś o moim Audi? Kupiłem nie dawno i jeszcze nic o nim nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Wrzuć VIN do tego działu i poproś o rozkodowanie, to dowiesz się jakie auto ma wyposażenie. https://a4-klub.pl/topic/444535-dekoder-vin-audi-grupy-vag-oraz-innych-marek-dane-techniczne-oraz-wyposażenie/page/458/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekp_1986 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Witam może mi ktoś wyłuszczyć o co chodzi z oświetleniem ambientem w b9? Mam dwie sztuki ,qq1. Jedna ma nogi,uchwyty na kubki , tunel środkowy, na drzwiach klamki ,paski przy dekorze i LED na materiałową część. Do tego przestrzenie na nogi. Analogicznie tył. Jeden biały kolor. Druga sztuka qq1, świeci tunel,kubki, klamki i ambient na boczek. Nie ma oświetlania na boczkach tych listewek oraz nie świeci na nogi. Przy otwieraniu drzwi świcie. Pytanie czy można zakodować świecenie na nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi