Sajmon89 Opublikowano 6 Września 2023 Autor Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) W dniu 26.08.2023 o 13:19, george napisał(a): Jeżdżąc na LPG zauważyłem że nie ma tego charakterystycznego dzwonienia przy przyśpieszaniu... Czyżby gaz niwelował spalanie stukowe w takim stopniu że silnik chodzi ciszej i równiej jak na benzynie... 🤔 Edytowane 6 Września 2023 przez Sajmon89
george Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 7 godzin temu, Sajmon89 napisał(a): Jeżdżąc na LPG zauważyłem że nie ma tego charakterystycznego dzwonienia przy przyśpieszani Zatankuj na innej stacji, może trefna partia paliwa.
Sajmon89 Opublikowano 7 Września 2023 Autor Opublikowano 7 Września 2023 5 minut temu, george napisał(a): Zatankuj na innej stacji, może trefna partia paliwa. Na PKN Obajtanku zawszę tankuję. Ale wszystko możliwe że chrzczone
pelonek1 Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 10 godzin temu, Sajmon89 napisał(a): Jeżdżąc na LPG zauważyłem że nie ma tego charakterystycznego dzwonienia przy przyśpieszaniu... Czyżby gaz niwelował spalanie stukowe w takim stopniu że silnik chodzi ciszej i równiej jak na benzynie... 🤔 Zrób komplet logów na PB i na LPG, no może bez 115+118 na LPB to będzie widać czy coś stuka, czy wydaje Ci się, przy okazji będzie widać jak masz LPG wystrojone.
Rekomendowane odpowiedzi