Asao Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Witam, Czy ma ktoś nr śrubek od podświetlenia rejestracji do A4 B7? Znalazłem coś takiego, one są bodajże od Passata. Czy będą pasować? Moje mają identyczny gwint, ale są srebrne i końcówka jest na philipsa. Proszę o pomoc. allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Langista Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Te będą nawet lepsze, torx bardziej się sprawdza jak philips. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asao Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 6 minut temu, Langista napisał(a): Te będą nawet lepsze, torx bardziej się sprawdza jak philips. Wiem, stąd moje pytanie. Czyli rozumiem, że powinny pasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Powinny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asao Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Langista napisał(a): Powinny. Dziękuję za odpowiedź. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi