Opublikowano 5 Września 20232 l Cześć wszystkim? Wiem, że podobny temat był już kiedyś poruszany ale chciałem rozpocząć nową dyskusję. Co według Was lepiej kupić a4 b9 2015, czy A6 C7 . A6 po lifcie od 2015/16r,. Samochody używane. Szukam czegoś w benzynie. Pytam o wasze opinie co wybralibyście w mojej sytuacji. Budżet około 60- 70k. Z góry dzięki za każdą rzeczową opinię.
Opublikowano 5 Września 20232 l 5 godzin temu, ELNUNO8 napisał(a): Cześć wszystkim? Wiem, że podobny temat był już kiedyś poruszany ale chciałem rozpocząć nową dyskusję. Co według Was lepiej kupić a4 b9 2015, czy A6 C7 . A6 po lifcie od 2015/16r,. Samochody używane. Szukam czegoś w benzynie. Pytam o wasze opinie co wybralibyście w mojej sytuacji. Budżet około 60- 70k. Z góry dzięki za każdą rzeczową opinię. Za taką kasę to B9 TFSI lub C7 ale przedlift. Polift C7 trzeba liczyć 100k
Opublikowano 5 Września 20232 l Autor 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): W tym budżecie to nic dobrego w tych budach nie kupisz. Myślisz, że mocno musiałbym rozrzeczyc budżet? Dodam tylko, że nie zależy mi jakoś specjalnie na V-kach i 300 kuniach. Nie należę do tej grupy użytkowników ?
Opublikowano 5 Września 20232 l Poszukaj sobie po ile chodzą. Wybierz kryteria wyszukiwania jakie Cię interesują i zobaczysz ile kosztują.
Opublikowano 6 Września 20232 l Budżet to bardziej na B8 lub C7 przedliftem. Zeby coś konkretnego kupić trzeba mieć z 80k.
Opublikowano 6 Września 20232 l Autor 1 godzinę temu, audicoman napisał(a): Budżet to bardziej na B8 lub C7 przedliftem. Zeby coś konkretnego kupić trzeba mieć z 80k. Myślę, że byłbym skłonny do tej granicy 80 rozszerzyć budżet. A powiedzcie mi Panowie czy wolelibyscie w takim położeniu kupić w lepszej wersji starszy model czy jakaś bieda edycja ale nowszy mimo wszystko?
Opublikowano 6 Września 20232 l Dorzuć jeszcze 20.000 chyba że chcesz starszy model ze słabym wyposażeniem i przebiegu grubo ponad 200 kkm.
Opublikowano 6 Września 20232 l Autor Zauważyłem wogóle, że wybór benzyny bardzo mocno ogranicza liczbę ofert. Myślicie, że będę miał duże problemy z diesla i jeśli jeżdżę właściwie tylko po mieście?
Opublikowano 6 Września 20232 l Po jakim mieście? Po małym mieście nie zagrzejesz silnika ale po dużym, gdzie zrobisz 10 km do pracy już tak.
Opublikowano 6 Września 20232 l 2 godziny temu, Langista napisał(a): gdzie zrobisz 10 km do pracy już tak. Też mało na Diesla.
Opublikowano 6 Września 20232 l Autor 4 godziny temu, Langista napisał(a): Po jakim mieście? Po małym mieście nie zagrzejesz silnika ale po dużym, gdzie zrobisz 10 km do pracy już tak. Jakieś 5000 km rocznie robię. Do pracy może z 6-7km. Dlatego nie chciałem diesla. Naczytałem się o problemach z dpf-em ale widzę że benzyniaki to luksus.
Opublikowano 6 Września 20232 l Żaden luksus. Za odpowiednią cenę jest duży wybór. Ty porywasz się z przysłowiową motyką na księżyc, podchodząc z tym budżetem do B9.
Opublikowano 6 Września 20232 l Autor 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Żaden luksus. Za odpowiednią cenę jest duży wybór. Ty porywasz się z przysłowiową motyką na księżyc, podchodząc z tym budżetem do B9. Chodziło mi o to, że diesle w t przedziale cenowym już się znajdują. Gorzej właśnie z benzyniakami. Ale coś w tym jest ze chyba przestrzeliłem o pułap za wysoko jednak ?