fukilas Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 Witam, po wymianie napinacza auto nie chce odpalić, czy to ustawienie łańcucha jest poprawne? Bo już sam zwątpiłem, pojawia się błąd 16725 😕
przem8 Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 Po tych zdjeciach to nic nie jest na znakach więc co tu mamy napisać?
fukilas Opublikowano 7 Września 2023 Autor Opublikowano 7 Września 2023 2 minuty temu, przem8 napisał(a): Po tych zdjeciach to nic nie jest na znakach więc co tu mamy napisać? Cholera, możesz mi powiedzieć kolego jak to ustawić? Idiota spieprzył robotę i koniec…
Langista Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 Nie rozumiem, kto to robił? Obróć wałem na tyle, aby było widać znaki na kołach rozrządu. Jak to ustawić nie ma sensu Ci pisać bo pojęcia o tym nie masz i instrukcja krok po kroku będzie tu dla Ciebie nie jasna.
fukilas Opublikowano 7 Września 2023 Autor Opublikowano 7 Września 2023 3 minuty temu, Langista napisał(a): Nie rozumiem, kto to robił? Obróć wałem na tyle, aby było widać znaki na kołach rozrządu. Jak to ustawić nie ma sensu Ci pisać bo pojęcia o tym nie masz i instrukcja krok po kroku będzie tu dla Ciebie nie jasna. Kolego dłuższy temat, znajomy miał mi wymienić napinacz jak byłem na wyjeździe, pisał że auto nie chce odpalić i on nie wie, to po cholerę się brał za to jak nie ma pojęcia… mój błąd. Rozumiem że mam obrócić wałki tak aby były znaki na kołach pokrywały się ze strzałkami, a między strzałkami ma być 16 oczek tak?
fukilas Opublikowano 7 Września 2023 Autor Opublikowano 7 Września 2023 16 minut temu, KubaS1988 napisał(a): Coś takiego masz mieć. Dziekuje Ci kolego
fukilas Opublikowano 8 Września 2023 Autor Opublikowano 8 Września 2023 (edytowane) Czy takie ustawienie na znakach jest poprawne czy jednak powinny się idealnie pokrywać? Edytowane 8 Września 2023 przez fukilas
pelonek1 Opublikowano 8 Września 2023 Opublikowano 8 Września 2023 52 minuty temu, fukilas napisał(a): Czy takie ustawienie na znakach jest poprawne czy jednak powinny się idealnie pokrywać? Obróć tak żeby ssący był idealnie na znaku, później zrób dwa zdjęcia takie jak teraz oraz jedno żeby było widać dwa wałki i znaki na nich.
fukilas Opublikowano 8 Września 2023 Autor Opublikowano 8 Września 2023 20 minut temu, pelonek1 napisał(a): Obróć tak żeby ssący był idealnie na znaku, później zrób dwa zdjęcia takie jak teraz oraz jedno żeby było widać dwa wałki i znaki na nich. Kolego obróciłem, ale może być albo tak jak było albo tak jak teraz, wrzucam foto
pelonek1 Opublikowano 8 Września 2023 Opublikowano 8 Września 2023 (edytowane) Po tych zdjęciach to masz 15 ogniw pomiędzy znakami, powinno być 16. Edytowane 8 Września 2023 przez pelonek1
fukilas Opublikowano 8 Września 2023 Autor Opublikowano 8 Września 2023 41 minut temu, pelonek1 napisał(a): Po tych zdjęciach to masz 15 ogniw pomiędzy znakami, powinno być 16. Cholera, jak to teraz ustawić na 16?
pelonek1 Opublikowano 8 Września 2023 Opublikowano 8 Września 2023 Teraz, fukilas napisał(a): Cholera, jak to teraz ustawić na 16? Oddać komuś kto to już robił.
fukilas Opublikowano 8 Września 2023 Autor Opublikowano 8 Września 2023 3 godziny temu, pelonek1 napisał(a): Oddać komuś kto to już robił. Ogarnięte
pelonek1 Opublikowano 8 Września 2023 Opublikowano 8 Września 2023 5 minut temu, fukilas napisał(a): Ogarnięte 👍
Rekomendowane odpowiedzi