vahoo Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Witam Mam mały problem:( Wracałem dzisiaj z "majówki" i oczywiście nie obyło się bez stania w korkach,ale to najmniejszy problem.Zaniepokoiła mnie jedna rzecz,a mianowicie takie nieregularne pukanie lub stukanie w momencie po zatrzymaniu.W czasie jazdy wszystko było ok.Miałem wrażenie jakby ten stukot dochodził gdzieś z prawej tylnej strony autka.Wiece Koledzy co może być przyczyną? Pozdrawiam
kadopl Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witaj! Tez zauwazylem cos podobnego w moim samochodzie. I dodatkowo zauwazylem ze dzieje sie tak w okolich polowy baku. Prawie nigdy przy malym stanie paliwa... podejrzewalem ze to plywak moze sie obija.. ale nie wiem - to tylko taka spekulacja.. Zawieszenie mialem sprawdzane z 4 razy w serwisach.. Sam bym sie chetnie dowiedzial co to Moze ten model tak ma po prostu :>
RALF76 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 takie nieregularne pukanie lub stukanie w momencie po zatrzymaniu.W czasie jazdy wszystko było ok.Miałem wrażenie jakby ten stukot dochodził gdzieś z prawej tylnej strony autka W moim jest to samo czyli chyba paliwo w baku tak chlupie/puka
Mati_RZ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 U mnie dokladnie to samo, przy wiekszej ilosci paliwa, z tego co wiem w a4 tak jest slychac przemieszczajace sie paliwo po baku.
dawcav6 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 panowie bo to jest paliwo a temat był już poruszany na forum wszystko zależy od ilości paliwa w baku
Rekomendowane odpowiedzi