Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Silver Avant by Neo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w b6 w wersji retro nie było jeszcze zmieniarki kaset? 

Pokrętła do sterowania licznikiem do b7 też można wsadzić - fajnie wypełnia wnętrze moim zdaniem no i ja używam do sterowania vfiz'em

Opublikowano

W B6 już były CD i zmieniarka w schowku lub w tylnym boczku 

Opublikowano

Czy kupował ktoś kiedyś h7 np na Amazon? 

Opublikowano
13 minut temu, neo82 napisał(a):

Czy kupował ktoś kiedyś h7 np na Amazon? 

Tak.

Opublikowano
3 godziny temu, Muskel1 napisał(a):

Tak

Wszystko gra ? . Czekałeś długo ? 

Opublikowano

Ja mieszkam w Niemczech i regularnie zamawiam na Amazon.de 

Dostawa wybranych produktów po wykupieniu rocznego abonamentu "Amazon Prime" na terenie Niemiec to jeden dzień. Zamawiam i na drugi dzień jest dostawa.

• Dzięki 1
Opublikowano

Dzięki.

Chłopaki obecnie jeżdże na Motul 8100 X-clean+ 5W30 jakieś zalety jak bym przeszedł na Millers Oils EE Performance C3 5w30 ? 

Zawartość dodana 24 minuty później

Jak myślicie... Jaki kolor zacisków pasowałby do koloru mojej budy 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć

Przez przypadek dowiedziałem się, że mam oryginalnie come and leaving home (czy jak to się zwie)

Przy okazji przyszedł czas na wymiane elastycznych przewodów hamulcowych elastycznych (tył) . wybór padł na Febi.

obojniki amortyzatorów tez nie długo do wymiany .

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

No i przyszedł czas na wymianę czujnika STOP 3 minuty pracy i po zawodach . W poniedziałek czujnik sprzęgła 

EDIT

Jednak wymieniłem dziś 

Edytowane przez neo82
Opublikowano

chciałbym podnieść moc mojej a4 . co należy zrobić oddać do tunera,  czy można coś samemu dołożyć 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Cześć.  Podrzucicie jakąś opinie na temat wezykow hamulcowych tył+przód Jakiś  link  miłe widziany 

Wypadało by zmienić hamulce stąd pytanie . 

Jest sens pakować kasę w jakieś super super ?  Czy średniaki starczą 

Miłego 

Edytowane przez neo82
Nie doprecyzowane pytanie
Opublikowano

Cześć .  

Wiosna nadchodzi to trzeba odświeżyć b7

W przyszłym tygodniu będzie swap hamulcy  na 320/288 .

Wypadało by zmienić i koła - obecnie 16 . Myślę nad 19stkami.  

Gdzieś doczytałem że przy moim obecnym zawieszeniu  1BA będzie to troszkę lipnie wyglądać .

1. Jakie zawieszenie ( co kupić dokladnie) 

2. Czy owe 19 nie będą obcierać?  

3. Jakie parametry felgi i opon szukać 

Miłego 

Opublikowano

Przy 19 koniecznie na dół. Sprężyny obniżające albo gwint (zdecydowanie lepsza opcja)

Sporo osób jeździ na 19. Co do obierania wszystko zależy od parametrów felg. Ja osobiście mam gwint i 19.

Opublikowano
41 minut temu, Rob@k napisał(a):

Przy 19 koniecznie na dół. Sprężyny obniżające albo gwint (zdecydowanie lepsza opcja)

Sporo osób jeździ na 19. Co do obierania wszystko zależy od parametrów felg. Ja osobiście mam gwint i 19.

Jaka różnica między zaieszeniuem gwintowanym a tylko sprężynami. 

Przyjacielu rzuć jakimiś szczegółami 

Opublikowano

Przy samych sprężynach nigdy nie wiesz do końca jaki osiągniesz efekt. Miałem H&R -30mm i tak każda strona była na innej wysokości, a zwłaszcza przód jak zwykle był wyżej. Po założeniu gwintu posadziłem auto jak chciałem. I co dziwne na HR auto było twartsze niż na gwincie. Zostaje tylko jedna kwestia, cena. Ale jeśli amory też masz do wymiany to się nie zastanawiaj i bież gwint.

• Lubię to 1
Opublikowano
10 godzin temu, Rob@k napisał(a):

Przy samych sprężynach nigdy nie wiesz do końca jaki osiągniesz efekt. Miałem H&R -30mm i tak każda strona była na innej wysokości, a zwłaszcza przód jak zwykle był wyżej. Po założeniu gwintu posadziłem auto jak chciałem. I co dziwne na HR auto było twartsze niż na gwincie. Zostaje tylko jedna kwestia, cena. Ale jeśli amory też masz do wymiany to się nie zastanawiaj i bież gwint.

Wiesz ... zawieche będę robił pod felgi . Więc jak już to całość.  Brać jakąś dobrą używka czy nowe " coś innego" 

Opublikowano

Jak trafisz dobra używkę to bież używkę. Ja brałem nowe MTS

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Jakościowo i w dobrej cenie masz DTS line. Wychodzi to z fabryki KW, produkowane przez nich. Nówka sztuka z gwarancją masz od mapet-tuning. Mam osobiście i polecam.