Szaja12 Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 Witam. Nie działa mi tylna wycieraczka. Wymieniłem silniczek na nowy i nic nie pomogło. Prąd w kostce jest, manetka od wycieraczki działa bo sprawdzałem vcds, bezpiecznik cały. Czy ktoś może miał taki problem i go rozwiązał ?
Szaja12 Opublikowano 23 Października 2023 Autor Opublikowano 23 Października 2023 Nie ma żadnych błędów.
Muskel1 Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 A wycieraczka działa jak aktywujesz spryskiwacz na tylną szybę?
Szaja12 Opublikowano 23 Października 2023 Autor Opublikowano 23 Października 2023 Spryskiwacz tez nie działa..
Muskel1 Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 A da się aktywować wycieraczkę i spryskiwacz z poziomu VCDS? (testy wykonawcze)
Szaja12 Opublikowano 23 Października 2023 Autor Opublikowano 23 Października 2023 6 minut temu, Muskel1 napisał(a): A da się aktywować wycieraczkę i spryskiwacz z poziomu VCDS? (testy wykonawcze) Jutro sprawdzę i Ci napisze bo powiem szczerze że nie mam pojęcia
Muskel1 Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 Trzeba sprawdzić. Jeżeli testy wykonawcze uruchomią te funkcje, to problem będzie raczej po stronie manetek/przełącznika zespolonego.
Szaja12 Opublikowano 23 Października 2023 Autor Opublikowano 23 Października 2023 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Trzeba sprawdzić. Jeżeli testy wykonawcze uruchomią te funkcje, to problem będzie raczej po stronie manetek/przełącznika zespolonego. Ok dzięki za podpowiedź. Postaram się to jutro sprawdzić i dam znać.
Rekomendowane odpowiedzi