xp1orun Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 Witam, Zakupiłem ostatnio moduł bluetooth do mojego radia Audi Concert EU b7 soul i za cholerę nie wiem jak to podłączyć. Po wyjęciu radia totalnie nic mi tam nie pasuje, nie ma miejsca na piny, a zdjęcia i filmy jakie znalazłem w sieci z podobnych zabiegów operują na innych rodzajach radia. Montował ktoś coś podobnego do swojego audi?
xp1orun Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Opublikowano 4 Listopada 2023 22 minuty temu, Hugo napisał(a): Który konkretnie model kupiłeś? WEFA WF602
pelonek1 Opublikowano 5 Listopada 2023 Opublikowano 5 Listopada 2023 17 godzin temu, xp1orun napisał(a): WEFA WF602 Zrób zdjęcia tyłu radia oraz wtyczek które masz razem z modułem.
xp1orun Opublikowano 6 Listopada 2023 Autor Opublikowano 6 Listopada 2023 18 godzin temu, pelonek1 napisał(a): Zrób zdjęcia tyłu radia oraz wtyczek które masz razem z modułem. Tak to wygląda
Muskel1 Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 Nie nadaje się do tego radia. Kupiłeś niewłaściwy.
Rekomendowane odpowiedzi