alberts2000 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Witam mam taki problem został wymieniony kolektor ssący ale na używany niby sprawny i wyskakuje mi błąd p201500 i auto ma słabe przyspieszenie nie ma mocy moje pytanie czy trzeba to jakoś zakodować czy coś takiego czy pomoże tylko wymiana na inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie kod błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberts2000 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Czujnik/włącznik położenia nastawnika długości kolektora ssącego-zakres wydajności (Bank 1) stały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Czy to jest Twoim zdaniem pełny auto-scan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi