nastek79 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia witam Panie i Panowie proszę was o liczbę waszego kodowania w tym kanale gdyż pogrzebałem i nie mam dostępu to telematica posiadam pełen fis kolor, webasto , tempomat, nawi bns 4.0. bose, auto z 2004 roku 1.9 tdi avf Proszę was jakie może być kodowanie w tym kanale vcds 17 instrument
Langista Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Masz włączone podpowiedzi? Tam jest rozpiska jakie liczby do jakiego wyposażenia, sumujesz to co masz i wychodzi. Swoją drogą co chciałeś zrobić ze się to straciło?
Banan Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Channel 062: CAN-Databus Infotainment (Installation List) +00001 = Radio (Optional) +00002 = Telephone (Optional) +00004 = Navigation (Optional) +00008 = Telematics (Optional) +00016 = Intrument Cluster (Standard - only coded with 2nd Component)
nastek79 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 01:42, Langista napisał(a): Masz włączone podpowiedzi? Tam jest rozpiska jakie liczby do jakiego wyposażenia, sumujesz to co masz i wychodzi. Swoją drogą co chciałeś zrobić ze się to straciło? W sumie nie pamiętam tak grzebałem. ale po jakimś czasie zauważyłem że mi przycisk menu nie działa a tam było sterowanie wentylacją postojową i webasto
nastek79 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 12:30, Banan napisał(a): Channel 062: CAN-Databus Infotainment (Installation List) +00001 = Radio (Optional) +00002 = Telephone (Optional) +00004 = Navigation (Optional) +00008 = Telematics (Optional) +00016 = Intrument Cluster (Standard - only coded with 2nd Component) to do krótkiego kodowania?
nastek79 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 08:36, Muskel1 napisał(a): Masz gdzieś zapisany stary auto-scan? Raczej nie😌
Banan Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Nie kodowania tylko adaptacji - bo tym ustalasz komunikacje po can
nastek79 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia 4 godziny temu, Banan napisał(a): Nie kodowania tylko adaptacji - bo tym ustalasz komunikacje po can ok dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi