Arek Wiśnioch Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Witam. Mam problem z połączeniem się ze sterownikiem silnika. Z pozostałymi sterownikami się łączy. Mógłby ktoś mnie pomóc i podpowiedzieć gdzie szukać awarii. Dodam że radio jest nie fabryczne i auto posiada LPG. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
Arek Wiśnioch Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia 10 minut temu, Langista napisał(a): Odepnij sterownik z lpg i spróbuj. LPG mam ponad 3 lata, a dopiero teraz przestał się łączyć. Jest to możliwe że po takim czasie zrobił się problem?
pelonek1 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 13 minut temu, Arek Wiśnioch napisał(a): LPG mam ponad 3 lata, a dopiero teraz przestał się łączyć. Jest to możliwe że po takim czasie zrobił się problem? Czym się łączysz?
Arek Wiśnioch Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia 3 minut temu, pelonek1 napisał(a): Czym się łączysz? Mechanik ma VAG a ja aplikacją In Car Doc.
Arek Wiśnioch Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia 28 minut temu, pelonek1 napisał(a): Czym się łączysz? Dzięki za podpowiedz. Dam znać jak to pomorze. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi