Julian1906 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Hejka . Jakie radio możecie polecić zamiast RNSE chce wymienić na jakieś inne macie coś godnego polecenia do 2k ?
Rob@k Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Masz do wyboru dedykowanego chińczyka z którymi jest kiepsko z jakością, albo jakieś uniwersalne 2din firmowe. Tylko z tymi drugimi kiepsko jest ze spasowaniem ich do konsoli. Osobiście przerabiałem jedne i drugie i wruciłem z powrotem do rnse. Najlepiej tam pasuje.
szpakuziom Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Każdy robi jak uważa, ale zastanawiam się po co zmieniać na chinola? RNS-E pasuje idealnie, jest fabryczne, świetnie gra itd, do tego jakaś zmieniarka cyfrowa i nic więcej nie potrzeba. Po co zmieniać na jakiegoś chinola, youtube pooglądać? przecież możesz na telefonie ;D
Langista Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Wgrać aktualizację do rnse i cieszyć się z innego radia.
szpakuziom Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Godzinę temu, Langista napisał(a): Wgrać aktualizację do rnse i cieszyć się z innego radia. No jedyny plus z przejścia na inne radio z rns-e to to, że masz aktualne mapy np. google, bo ponoć na RNS-E ostatnie wydanie było w 2020r. Nie wiem do końca ile w tym prawdy i czy ewentualnie będą jeszcze jakieś aktualizacje.
Langista Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Z tego co wiem to po najnowszych aktualizacjach można używać na nim map Googla.
Rozwiązanie Julian1906 Opublikowano 11 Lutego Autor Rozwiązanie Opublikowano 11 Lutego W dniu 10.02.2024 o 12:41, Langista napisał(a): Z tego co wiem to po najnowszych aktualizacjach można używać na nim map Googla. to powiedz mi jak bo mam soft z rnsepc najnowszy + kupione funkcje
Langista Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Jednak pomyliłem, to było appplay, urządzenie które robi z rnse to samo co vfiz z licznikiem.
Rekomendowane odpowiedzi