topor Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 siemanko Chciałem zaprezentowac wam perełke mojego ojca;p BMW e28 z '86 roku z silnikiem 2.7eta z orginalnym przebiegiem 107 tys . Calkowicie odrestaurowana, na nowych czesciach. w idealnym stanie. Bezwypadkowa. Ojciec porusza sie nia tylko w sloneczne, cieple dni. zima stoi w ogrzewanym garazu. Sami ocence:)
Nowak_zg Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 tata dres ma bmw a tak serio to fajna ta piatka tylko do pelni szczescia brakuje mi wszystkich kolpakow identycznych reszta kox
truckmaniac Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Choć akurat tego modelu bardzo nie lubie, to muszę przyznać, że bardzo ładny YoungTimer
topor Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 nołwak;p jeden dekielek od ALU jest po prstu z srebrna obwodka;p -koła w sumie tez rarytas. od Bmw 750
Nowak_zg Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 nołwak;p jeden dekielek od ALU jest po prstu z srebrna obwodka;p -koła w sumie tez rarytas. od Bmw 750 a to alu ;p to niech go tata piz*nie na czarno bo tak to dziwnie wyglada 3 czarne i 1 srebrny
augustA4 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Stara Beta lepsza niż Corvetta Serio- nieźle utrzymany!!
michu93 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 fajna fajna - podoba mi się ta c**** prawie na środku :drool:
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Śliczna lalka. Na pewno tata trzyma ją dla Ciebie. :th:
Rekomendowane odpowiedzi