Pablo232 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Witam, jestem posiadaczem Audi A3 8P 2.0 TDI kod silnika CFFB z 2011 roku, chciałbym zapytać, czy jest możliwość sprawdzenia jaką miałem wgraną mapę silnika oraz numer softu przed aktualizacją oprogramowania desel Gate E189, np. po numerz VIN lub w jakiś inny sposób, może jest ktoś w stanie mi podpowiedzieć, udało mi się tylko ustalić, ze miało to miejsce w 2016 roku, zależy mi przede wszystkim na stanie przed aktualizacją gdyż dążę do wgrania orginału, gdyż po modernizacji wystąpiły prolemy z egr/DPF. Pozdrawiam.
Muskel1 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Jak masz gdzieś zapisany Auto-Scan wykonany przed wgraniem softa, to tam jest widoczne. Jak nie masz to nie sprawdzisz.
Pablo232 Opublikowano 26 Lutego Autor Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Muskel 1 bracie, niestety nie mam, może znasz inny sposób sprawdzenia tej informacji. Albo chociaż może jakie wersje wgrywali do silnika CFFB. Edytowane 26 Lutego przez Pablo232
Pablo232 Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego Turzol, podsyłam zdjęcie z tymi danymi, o które prosisz. 9979 soft
turzol Opublikowano 29 Lutego Opublikowano 29 Lutego Dzięki, do tego ECU posiadam soft przed diesel gate.
Pablo232 Opublikowano 29 Lutego Autor Opublikowano 29 Lutego turzol jaki numer ma soft przed diesel gate
turzol Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca (edytowane) 19 godzin temu, Pablo232 napisał(a): turzol jaki numer ma soft przed diesel gate 9043 Edytowane 1 Marca przez turzol
Rekomendowane odpowiedzi