vanoshustik Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Witam,w mojej B7 2.0 tfsi BWT, założony jest klinowy pasek 1573, napinacz przy obciążeniu zaczyna pukać o ogranicznik, dziś założyłem 1570,i niby napinacz w prawidłowym położeniu,Ale tak hałasuje że hej.O co chodzi? Może ktoś pod powie? Rolki niby są ok, sprawdziłem. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuG Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia A sprawdzałeś czy sprzęgiełko alternatora sprawne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Oryginał ma 1572, zamienniki najczęściej 1570 lub 1573 więc żadna różnica tak naprawdę. Coś tam masz nie tak z napinaczem albo rolkami, dobrze poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanoshustik Opublikowano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Będę próbował wymienić napinacz,jak na mnie to wygląda na zużytą sprężynę .sprzęgiełko alternatora sprawdziłem działa jak należy. VID_20240403_175345.mp4 Edytowane 3 Kwietnia przez vanoshustik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanoshustik Opublikowano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Wymieniłem napinacz, i po problemie.prawdopodobnie "mechanik"założył mi stary. Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi